ajtó javítás

MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

Zárnyitás Budapest.

Szakembereink az év minden napján, a nap 24 órájában a rendelkezésükre állnak még ünnepnapokon is.
Akár a hívást követő egy órán belül a segítségére sietünk.
20 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött gyors, és minőségi munkát kínálunk.
Az ország egész területén 19 megyében jelen vagyunk.
Zárszerviz, zárnyitás, ajtónyitás kulcs nélkül roncsolásmentesen.
Budapesten ingyenes kiszállási díjjal dolgozunk.

Zárnyitás rongálás nélkül

Zárnyitás Budapest egész területén (ajtónyitás, autó esetében is) roncsolás mentesen történik! Szolgáltatásunk egyik eleme ugyanis a zárnyitás rongálás nélkül. Ennek lényege, hogy a zárat úgy nyitjuk ki kulcs nélkül, hogy az ajtó (mely lehet biztonsági ajtó), de még az ajtózár sem sérül meg. Ebben az esetben még a zárcsere sem szükséges a zárnyitás után. Való igaz, ez a fajta zárnyitás módszer nagy gyakorlatot, precizitást és széleskörű szakmai ismereteket igényel a zárszerelő szakembertől, hiszen nagyon sok fajta zár, zárbetét létezik, és mindegyik más. A különböző zárakat csak különböző zárnyitási módszerekkel lehet kinyitni; ha gyorsan kell a segítség, a Zárbarát zárszervíz lesz az a megoldás, aki rendelkezik a szükséges technikával. (Akár még betörés utáni helyreállítás örvén esedékes hevederzár szerelés esetén is, ahol egy egyszerű ajtó zárcsere már nem elég, ahol önmagában a zár nem lesz elegendő.) Hívjon minket bizalommal, hiszen nálunk a zárnyitás éjjel-nappal elérhető, s mi teljes körű garanciát vállalunk az általunk elvégzett lakatos munkák kapcsán!

 

GYIK

 

Elvesztettem az autóm kulcsait, így nem tudom használni. A zárszerelők általi zárnyitást ilyenkor is igénybe vehetem?

Minden típusú zárral elboldogulunk a megfelelő eszközökkel. Igazoló okiratra szükség lesz majd, de ha az autóban van a forgalmi, akkor a zárnyitást követően elég igazolnia magát.

 

Zárnyitást követően ugyanúgy tudom majd használni a saját kulcsaimat?

Ha rongálásmentes zárnyitást alkalmaztak, akkor igen! Ilyenkor a zár szerkezete nem károsul.

 

Nem nyílik a pinceajtó, társasházban lakok. Hogy tudom igazolni a zárnyitásnál, hogy az enyém a tároló?

Minden esetben szükséges az azonosítás, de elegendő a személyigazolvány, lakcímkártya. Ezután meg is kezdődhet a zár kinyitása.

 

Milyen költségekre számítsak a zárnyitákor?

Fix árakkal dolgozunk, de a végső összeg függhet a zár típusától is. Nincs meglepetés, mindig tájékoztatást adunk a zárnyitási árak kapcsán, a helyszíni felmérésre pedig nem számolunk díjat!

Zárnyitás beletört kulcs esetén

Zárnyitás szakszerű megoldását zárba betört kulcs esetén is vállaljuk, kedvező árak mellett! Ilyenkor is törekszünk a lehető legkisebb kárt tenni az ajtózárban, ezzel kímélve a költségeket. Kiváló zárszerelő szakembereink vannak, akik mindent megtesznek azért, hogy a lehető leggyorsabban a helyszínre érkezzenek, hogy a zárnyitás Budapesten és Pest megye területén is meg tudjon történni. Szakembereink a zár feltörése után, ha beletört kulcsról van szó, eltávolítják a beletört kulcsot a zárból, és kinyitják a zárat. Tájékoztató jelleggel ismét kiemelnénk, hogy házilag ilyenkor nem ajánlott próbálkozni, hiszen a gyakorlatlan egyén ez idő alatt minden esetben azt kockáztatja, hogy a zárnyitás nem hoz megfelelő eredményt.

Zárnyitás azonnal!

Amennyiben az ajtó nem nyílik, elromlott az ajtó (mert becsapódott az ajtó, és kizárta magát, vagy ellopták a kulcsát, azért nem nyílik a zár stb.), akkor itt azonban azonnali nyitás kellene. A Zárbarát egy órán belül segíteni tud! Zárnyitó olyan jól javítja az ajtót, hogy be tudjon menni a lakásba. Ne feledje: ajtó nyitás során csak akkor nem sérül biztosan a szerkezet, ha profik dolgoznak rajta! A Zárbarát  zárnyitás Budapesten és környékén túl vidéken is szolgáltat!zárnyitás

Zárnyitás kulcs nélkül

A zárnyitás kulcs nélkül speciális eszközök nélkül ma már szinte lehetetlen. A roncsolásmentes zárnyitás speciális szerszámokat és eszközöket igényel, melyeknek használatához gyakran nagy gyakorlat és szakértelem szükségeltetik. Zárszerelő lakatos szakembereink a legmodernebb eszközöket és szerszámokat használják, hogy a zárnyitást (kellően olcsón, természetesen) akár roncsolásmentesen is el tudják végezni. Fontos hogy a zárcsere zárnyitás ajtónyitás azonnal rátermett szakemberekkel vegye kezdetét Budapest területén vagy valamely szolgáltatási megye területén, mert máskülönben még a biztonsági zárak sem jelentenek teljes védettséget. Szolgáltatási területeink esetében bátran keressen minket, így a non stop zárnyitás, a zárszerelés Budapest mellett több nagyvárosban is elérhető gyors kiszállás mellett.

Amikor baj van, általában arra figyelünk fel, hogy a bejárati ajtó nyitása nehezen megy vagy egyáltalán nem lehetséges. Sokan kezdik el ilyen helyzetben feszegetni a zárat ahelyett, hogy szakszerűen nyitnák azt ki. Annak érdekében, hogy elkerülhető legyen a csere, az általunk elérhető szolgáltatások során megfelelő módszerrel végezzük a zár nyitását, amit garanciával tudunk biztosítani ügyfeleink számára. Még az előtt elkerülhető a gond, hogy az ember felfeszítené az ajtót, mivel gyorsan a helyszínre érünk. Biztos lehet benne, hogy rongálás nélkül elvégezhető a munka. A mai világban a gyorsaság erény, ezért SOS elérheti szolgáltatásainkat, amely kiterjed a VII, VIII, XVI, XVIII, XXI kerületekre egyaránt.

Megbízhatóság
100%
Minőség
100%
Tapasztalat
100%
0 +
Év

Több mint két évtizedes szakmai tapasztalatunk biztosítja, hogy bármilyen esettel is álljunk szemben, a zarszereles sikere garantált lesz! Bennünk még nem csalódott egyetlen megbízó sem, aki a biztonság miatt keresett fel minket! A Zárbarát messze többet tud, mint pusztán a zárak forgalmazása; ha zárszerelő lakatos kell, Budapest egész területén és megannyi vidéki városban állunk rendelkezésre – betörés után is, amikor a meglévő zárszerkezet és kulcs már semmit nem ér! Hívjon bizalommal, amennyiben nincs meg a kulcs vagy egyáltalán nem nyitható Önnél a műanyag ajtó!

0
Ügyfél

Hogy milyen a reputációnk? Elégedett ügyfelek ezrei tanúsítják szolgáltatásaink egyenletes minőségét, és azokat a magas szakmai értékeket, melyeket cégünk magáénak vall. Ha védelem kell, forduljon hozzánk bizalommal, és mi megfelelő megoldást kínálunk Önnek – biztonsági zárak, biztonsági ajtók vagy kizáródás esetén, hogy egy esetben se kelljen kétségbeesnie!

0
Óra

A Zárbarátra mint egy megbízható partnerre mindig számíthat! Ha velünk szeretné biztonságban tudni otthonát, a hét minden napján, 0-24 órában, non-stop ügyfélszolgálattal állunk a rendelkezésére Budapest és Pest megye területén (III, XIII kerület stb.), valamint vidéken is. Hívjon minket telefonon, ha kizárta magát otthonról, vagy ha kedvező áron történő zárcsere zárszerelés kell!

0
Megye

Budapesten és vonzáskörzetében, valamint már 19 megyében vagyunk non-stop elérhetőek, ha a zárat illetően valami nincsen rendben! Nem kell tehát a fővárosban élni ahhoz, hogy a Zárbarátot meg lehessen keresni! Zárszerelés Dunaújváros esetében kellően gyorsan, profi módszerrel? Garanciális zárszervíz Kecskemét kapcsán? Netán magyar nagyvárosban kéne rátermett szakember komplett zárcsere esetén, mert ellopták a kulcsát? Informálódjon, tájékozódjon erről és minden más dologról is honlapunkon! Hasznos és érdemes minden szolgáltatásunkat áttanulmányozni.

Zárbarát

A Zárbarát csapata több, mint 20 év szakmai tapasztalattal nyújt egyedülálló szolgáltatást ügyfelei számára, megfizethető áron, legyen szó bármilyen munkáról is.

A zárszerviz Budapest mellett azonnal megtörténő gyors kiszállással áll ügyfelei rendelkezésére Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, Kaposvár városokban, illetve vonzáskörzetükben is.

Tudjuk hogy a zárszerelés zárcsere zárjavítás olykor egyáltalán nem várathat magára! Zárszerelő szakembereink garantáltan a helyszínre érkeznek igen rövid időn belül (30-60 perc). Zárszerelés, zárjavítás éjjel-nappal, hétvégén és ünnepnapokon is, a lehető leggyorsabban – ahogy kell.

Elérhetőségeink

Kérdése van? Igény szerint bármilyen kérdést megválaszolunk!

zarbarat@zarbarat.hu

Segítségre van szüksége? A Zárbarát zárszerviz Budapesten vagy akár számos vidéki városban is kapóra tud jönni!

+36 30 381 3800