Mikor van szükség lakatos szakemberre elvégeztetett zárcserére?

A legalapvetőbb ok a zárcserére, ha új ingatlanba költözünk. Gyakori hiba, hogy ilyen esetben az új tulajdonos nem végzi el a zárcserét. Az ár gyakori kérdések között szokott enni, holott megfelelő céget, vállalkozást megbízva irreális árazással nem lesz gondunk. (Hogy egy biztonsági ajtó mennyibe kerül, az már egy másik kérdés.) A komplett zárcsere régi, elavult zárak esetén is szükséges lehet. A korszerűtlen zárakat a betörők pillanatok alatt kinyitják, akár YouTube videók alapján, és a zárat gyakran vissza is zárják! Ilyen esetben nagyon nehéz bizonyítani a betörés tényét, hiszen nincs nyoma a behatolásnak. Ilyen esetekben a legtöbb biztosító sem téríti meg a keletkezett kárt. A zárcsere akkor is nagyon ajánlott, ha kulcsaink elvesztek, vagy ellopták azokat. Ilyen esetekben a kis költségekkel járó zárcserével nagyobb anyagi kártól (valamint a magasabb árak megfizetésétől) is megkímélhetjük magunkat. Zárcserére a zár meghibásodása, a zárszerkezet tönkremenetele esetén is szükség van. Zárcserére a lakásbiztosítás megkötésekor is szükségünk lehet. A biztosító társaságok ugyanis előírják, hogy a lakásajtó zárását min. 1 db biztonsági zár végezze. Biztonsági zárnak a több, mint 10000 variációt meghaladó zárak minősülnek. Mi a zárcserét biztonsági ajtóban is megoldjuk, nálunk a biztonsági ajtó csere szempontjából nem számít különlegesnek.

Zárcsere sürgősségi jelleggel, betörési kísérlet miatt

Zárcserére abban az esetben is szükség van, ha pillanatragasztóval telenyomták a zárbetét. Ez egy figyelmeztető jel, hogy ingatlanunkba be fognak törni. Tudniillik a betörők gyakran a fő, biztonságosabb zárba kívülről annyi pillanatragasztót nyomnak, hogy a zárat már kívülről ne lehessen bezárni. A tulajdonos, aki reggel siet a munkába, mikor észreveszi a zár rongálását gyakran idő hiányában a zárcserét nem végezteti el azonnal, hanem csak a másodlagos, gyakran kisebb biztonságot nyújtó zárat zárja csak be. Ezzel megkönnyítve a betörők dolgát. Amennyiben azt tapasztalja, hogy pillanatragasztót nyomtak a zárba haladéktalanul hívja zárszerelő kollégánkat, aki a zárcserét rövid idő alatt, szakszerűen elvégzi. Az idejében elvégzett zárcsere, zárszervíz sokkal kevesebbe kerül, mint az eltulajdonított értékek helyreállítása, vagy a betörés utáni helyreállítás. Zárszerelés árak tekintetében még mindig jobban jön ki az ember.  • Megbízhatóság100%
  • Minőség100%
  • Tapasztalat100%

Minősített zárszerviz-szolgáltatások!

Zárbarát a facebook-on

Megtalál minket facebook-on is, ahol naprakészen értesülhet a legújabb hírekről, információkról.

Zárbarát facebook
20+

év


Több mint két évtizedes szakmai tapasztalatunk biztosítja, hogy bármilyen esettel is álljunk szemben, a siker garantált!
100000

ügyfél


Elégedett ügyfelek ezrei tanúsítják szolgáltatásaink egyenletes minőségét és a magas szakmai értékeket.
24

óra


A Zárbarátra mindig számíthat! A hét minden napján, 0-24 órában, non stop ügyfélszolgálattal állunk ügyfeleink rendelkezésére.
17

megye


Budapesten és már 17 megyében vagyunk non-stop elérhetőek! Ha Dunaújváros, ha Kecskemét - ránk számíthat!

Kapcsolat