ajtó javítás

Teljes körű zárszerelés szolgáltatás az ország egész területén!

Szakembereink az év minden napján, a nap 24 órájában a rendelkezésükre állnak még ünnepnapokon is.
Akár a hívást követő egy órán belül a segítségére sietünk.
20 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött gyors, és minőségi munkát kínálunk.
Az ország egész területén 19 megyében jelen vagyunk.
Zárszerviz, zárnyitás, ajtónyitás kulcs nélkül roncsolásmentesen.
Budapesten ingyenes kiszállási díjjal dolgozunk.

Zárszerelés Budapest garanciával!

Úgy véljük, tudunk segíteni Önnek! Ajtónyitás Zárszerelés munkáinkra (zárcsere zárjavítás stb.) és a beszerelt zárakra természetesen minden esetben teljes körű garanciát vállalunk, mert nekünk is fontos az Ön biztonsága.

Saját szakmai hozzáértésünk zárcsere tárgykörében igen széleskörűnek mondható; minőségi anyagokkal illetve zárakkal dolgozunk, megfelelő végösszeg mellett – úgy, hogy a kiszállási díjat Pest megyében és másutt nem kérünk külön, a végösszeg magába foglalja azt, ezért ha úgy vesszük a megrendelő ingyenes kiszállással számolhat, ami nem egy utolsó dolog! (Budapest árak szempontjából például nincsen sokszorosan túlárazva; kiszállási díj nélkül pláne kedvező tud lenni a végösszeg.)

A gyors munkavégzés jogos elvárás a megrendelőink részéről, hiszen családjuk és értékeik védelméről van szó. Szolgáltatásunk éppen ezért a nap 24 órájában elérhető, ha esetleg zárszerviz zárcsere kellene, ha a hangsúly a betörés utáni helyreállítás megoldásán lenne. A minőségi lakatos munkák kivitelezésével szemben sajnos a házilag elvégzett munka adott esetben se biztonságot nem tud garantálni, se gyors feladatmegoldást a legtöbb esetben! Nyilván vannak ügyes kezű laikusok is, de a biztos, ha szakemberrel végezteti a munkát.

Akkor is hívjon fel minket, ha Önnek szakember által megoldott hevederzár szerelés vagy biztonsági ajtó, bejárati ajtó esetében elvégzendő zárjavítás zárnyitás kell vagy netán biztonsági zár (Mul T Lock, Mottura, stb.) szervizelés! A kezdőlap is mutatja elégedett ügyfeleink számát.

Zárcsere szolgáltatásunk azonnali tud lenni, hiszen tőlünk a lakatos Budapest városában (vagy vidéken is) szinte rögvest a helyszínre érkezik, hogy a zárakat “kezelni” tudja ügyfeleink számára. Lehetséges módon egy óra alatt vagy azon belül. Minden jog fenntartva.

GYIK

Mennyi idő, mire kiér a zárszerelő?

Forgalomtól függően, ha nincs dugó, akkor akár fél-egy órán belül ott tud lenni a címen. 0-24 ügyeletben elérhető a zárszerelő.

 

Mennyibe kerül a zárszerelés?

A zár szerelés ára például attól is függ, hogy az ügyfél milyen típusú zárat kér csere esetén, illetve mennyi munka lesz a javítással, ha elromlott a zár. Árainkról előzetes tájékoztatást adunk az ingyenes helyszíni felmérés után, addig Önnek nincs költsége.

Elveszett kulcsok, hogyan juthat be a lakásba?

A zárszerelő szakembernek kiérkezéskor egy lakcímkártyával és személyigazolvánnyal kell igazolni, hogy Ön a lakó. Ezután rongálásmentesen ki fogják nyitni a zárat. Ha szorul a zár és azért nem jut be, akkor pedig szerelés fog kelleni.

Bármelyik zárszerelő ki tudja nyitni a kocsi ajtaját?

Igen! A megfelelő eszközökkel rongálás nélkül is. A tulajdonjogot viszont szükséges igazolni.

A zárszerelés zárcsere olcsó és szakszerű is lehet egyszerre

A szerelés első látásra olyan egyszerű műveletnek tűnhet, hogy akár egy laikus is elboldogulhat vele. Azonban mint minden szakmának, a zárszerelésnek is megvannak a maga rejtelmei, melyhez (egyéb dolgok mellett) minimum több éves tapasztalat szükségeltetik.

Mit tegyen, ha a kulcsa beletört a zár feszegetése során? Otthoni zárak esetén a zárszerelést önállóan is el lehet végezni. Azonban a szakszerűtlen zárszerelésre tekintettel a dolgoknak komoly következményei lehetnek. Ennek megfelelően egy hozzáértő SOS zárszervíz Budapest (vagy más nagyváros) esetében mindenképp kerüljön felkeresésre!

Ha a zárszervíz non stop Budapest városában, az azt jelenti, hogy az esetleges zárcsere Budapest területén belül, Budapest összes kerületében szinte azonnal meg tud valósulni – ugyanis akár egy órán belül a helyszínre tudunk érni, ingyenes kiszállás mellett, így a zárcsere azonnal kezdetét tudja venni! Annak érdekében, hogy az ajtót az ilyen esetekben mielőbb ki lehessen nyitni sérülés nélkül, a nyitás szempontjából a szerelő a legjobb választás!

Zár javítás (becsapódott ajtónyitás Budapest kapcsán, ajtó rács zárnyitás zárjavítás stb.) szolgáltatásunk nagyon széles skálán mozog. Lehet régi, kopott zárbetét csere révén mi felújítjuk vagy megjavítjuk – vállalható árak mellett, egyáltalán nem elszállt összeg ellenében. Zárcsere ár gyakori kérdések egyike szokott lenni; ha felkeres minket, igény esetén megtudhatja, mi mennyibe kerül nálunk, hogy egyáltalán érdemes-e igénybe venni szolgáltatásunkat! Egy biztos: önmagában a megérkezésünkért nem számolunk fel semmilyen összeget, sok szolgáltatóval ellentétben! (Zárcsere biztonsági ajtóban is, ha a szerkezet már nem működik!)

Zárszerelés Budapest.

Zárszervíz 0-24 -ben! Keressen itt található elérhetőségeinken: Zárszervíz Zugló kerületében, ha arra van szükség, egy órán belüli kiszállással! A főváros alábbi kerületeiben mindig elérhet bennünket: VII, VIII, XII, XXII, XIV, XV, XVI, XVII, XVIII, XIX, XXI, XXII, XXIII különböző-, akár speciális biztonságtechnikai feladatokkal bízhatja meg jól felkészült kollégáinkat az ajtózár szerelését illetően, cseréje kapcsán.

Dunakeszi területén kellene megoldani a problémát? A helyszínen megjavítjuk a tönkrement zárbetétet, ezzel együtt olyan szolgáltatások vehetők igénybe, mint a hevederzárak, zárbetétek szerelése ajtóra, ahol szükséges, különféle zárak nyitása többek között. Szinte nincs olyan zár, amit ne tudnánk megjavítani!

A mai világban különösen nagy probléma, hogy nem foglalkoznak az emberek eleget a zárak minőségével, hanem megelégszenek azzal, ami van. Pedig az előtt elszenvedhetjük a problémát, hogy előre számíthatnánk rá, mivel olykor egy pillanat műve minden. Nyilván van előzmény, hiszen akik az egyik napon már érzékelik, hogy például akadozik a zár, azokat nem feltétlenül éri meglepetésként, ha legközelebb már nem nyílik az ajtó vagy nem lehet bezárni rendesen. Szerencsére szakemberink rendelkeznek minden eszközzel és nem mellesleg magas szakmai tudással, hogy precíz, gyors munkát tudjanak végezni a helyszínen. Minden szerelés garanciával történik.

zárszerelés

Megbízhatóság
100%
Minőség
100%
Tapasztalat
100%
0 +
Év

Több mint két évtizedes szakmai tapasztalatunk biztosítja, hogy bármilyen esettel is álljunk szemben, a zarszereles sikere garantált lesz! Bennünk még nem csalódott egyetlen megbízó sem, aki a biztonság miatt keresett fel minket! A Zárbarát messze többet tud, mint pusztán a zárak forgalmazása; ha zárszerelő lakatos kell, Budapest egész területén és megannyi vidéki városban állunk rendelkezésre – betörés után is, amikor a meglévő zárszerkezet és kulcs már semmit nem ér! Hívjon bizalommal, amennyiben nincs meg a kulcs vagy egyáltalán nem nyitható Önnél a műanyag ajtó!

0
Ügyfél

Hogy milyen a reputációnk? Elégedett ügyfelek ezrei tanúsítják szolgáltatásaink egyenletes minőségét, és azokat a magas szakmai értékeket, melyeket cégünk magáénak vall. Ha védelem kell, forduljon hozzánk bizalommal, és mi megfelelő megoldást kínálunk Önnek – biztonsági zárak, biztonsági ajtók vagy kizáródás esetén, hogy egy esetben se kelljen kétségbeesnie!

0
Óra

A Zárbarátra mint egy megbízható partnerre mindig számíthat! Ha velünk szeretné biztonságban tudni otthonát, a hét minden napján, 0-24 órában, non-stop ügyfélszolgálattal állunk a rendelkezésére Budapest és Pest megye területén (III, XIII kerület stb.), valamint vidéken is. Hívjon minket telefonon, ha kizárta magát otthonról, vagy ha kedvező áron történő zárcsere zárszerelés kell!

0
Megye

Budapesten és vonzáskörzetében, valamint már 19 megyében vagyunk non-stop elérhetőek, ha a zárat illetően valami nincsen rendben! Nem kell tehát a fővárosban élni ahhoz, hogy a Zárbarátot meg lehessen keresni! Zárszerelés Dunaújváros esetében kellően gyorsan, profi módszerrel? Garanciális zárszervíz Kecskemét kapcsán? Netán magyar nagyvárosban kéne rátermett szakember komplett zárcsere esetén, mert ellopták a kulcsát? Informálódjon, tájékozódjon erről és minden más dologról is honlapunkon! Hasznos és érdemes minden szolgáltatásunkat áttanulmányozni.

Zárbarát

A Zárbarát csapata több, mint 20 év szakmai tapasztalattal nyújt egyedülálló szolgáltatást ügyfelei számára, megfizethető áron, legyen szó bármilyen munkáról is.

A zárszerviz Budapest mellett azonnal megtörténő gyors kiszállással áll ügyfelei rendelkezésére Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, Kaposvár városokban, illetve vonzáskörzetükben is.

Tudjuk hogy a zárcsere zárjavítás olykor egyáltalán nem várathat magára! Zárszerelő szakembereink garantáltan a helyszínre érkeznek igen rövid időn belül (30-60 perc). Zárszerelés, zárjavítás éjjel-nappal, hétvégén és ünnepnapokon is, a lehető leggyorsabban – ahogy kell.

Elérhetőségeink

Kérdése van? Igény szerint bármilyen kérdést megválaszolunk!

zarbarat@zarbarat.hu

Segítségre van szüksége? A Zárbarát zárszerviz Budapesten vagy akár számos vidéki városban is kapóra tud jönni!

+36 30 381 3800