ajtó javítás

MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

Zárjavítás garanciával, jó áron!

Szakembereink az év minden napján, a nap 24 órájában a rendelkezésükre állnak még ünnepnapokon is.
Akár a hívást követő egy órán belül a segítségére sietünk.
20 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött gyors, és minőségi munkát kínálunk.
Az ország egész területén 19 megyében jelen vagyunk.
Zárszerviz, zárnyitás, ajtónyitás kulcs nélkül roncsolásmentesen.
Budapesten ingyenes kiszállási díjjal dolgozunk.

Zárjavítás zárcsere kedvező áron

Szolgálatunk minden esetben rendkívül kedvező áron dolgozik – bejárati ajtó és biztonsági ajtó esetében is. Ennek egyik oka, hogy a munka során saját autóinkkal dolgozunk, melyek minden zárral és lakatos munkával (ajtónyitászárnyitás, zárjavítás stb.) kapcsolatosan teljes körű módon felszereltek, az ügyfeleink igényei által. A legtöbb kérdés az árakkal kapcsolatos, de itt, velünk nem fogja meglepetés érni! Zárjavításkor, zárcsere zárszerviz kapcsán azért nem szükséges a több kiszállás, mely növelné a költségeket; a zárszerviz árak így alacsonyan tarthatóak, mégpedig kiszállási díj nélkül, ingyenes helyszíni felmérés mellett! Ügyfeleink garanciával vehetik igénybe zárjavítás szolgálatainkat annak köszönhetően, miszerint minőségi megoldásokkal dolgozunk! Az esetleges zárcsere Budapest városában (vagy akár más magyar nagyvárosban) így nem jelenthet gondot. Zárjavítás szolgálataink adottak a főváros VII, VIII, XII, XIV, XVI, XVII, XVIII, XIX, XXI, XXII, XXIII kerületeiben egyaránt. Zárcsere, továbbá bármilyen munka végzése alatt úgy dolgozunk, hogy a zár javítása során a felhasznált alkatrészeket rendkívül kedvező áron tudjuk biztosítani, teljes körű garanciát mellékelve a munkához. Azt garantáljuk, ha a javítás azonnal szükséges (ne feledjük: egy ajtó zárcsere után rögtön védettebbé válik), nem tud a helyreállítás, szerelés munkáját illetően jobb céget mondani a Zárbarátnál! Szakszerű zárszerviz ajtónyitás esetén is – ezt se feledje!

GYIK

SOS zárjavításra van szükségem! Tényleg azonnali kiszállással dolgoznak?

Igen! De legalábbis egy órán belül próbálunk a címre érni. Ha nincs semmi akadály, akkor már előbb is ott tudunk lenni, hétvégén és ünnepnapokon is!

A zárjavításra milyen garancia vonatkozik, ha később probléma lenne?

30 napos teljes körű garanciát vállalunk minden általunk elvégzett munkára. Ha bármi gond lenne idő közben, akkor díjmentesen megyünk a helyszínre és végezzük el a zárjavítást!

Betörtek az ingatlanomba, elég megjavíttatni a zárat?

Testi épsége és értékeinek biztonsága érdekében azt javasoljuk, hogy a cserét részesítse előnyben! Szükség esetén a biztonsági rács felszerelését is érdemes meggondolni.

Milyen költségekre számítsak a zárjavítánál?

Fix árakkal dolgozunk, a végösszeg függ a zár típusától is. Minden esetben tájékoztatást adunk a zárjavítási árak kapcsán, a helyszíni felmérésre nem számolunk díjat!

Zárjavítás megelőző jelleggel

Nagyon fontos hogy ne várja meg, míg a nehezen működő zárba beletörik a kulcs, és kizárja magát vagy becsapódott az ajtaja! Hanem a régi, kopott, nehezen működő zárak javítását illetve a zárbetét cserét, zárcserét érdemes budapesti vagy vidéki zárszerelő szakembereinkkel idejében elvégeztetni, elkerülve ezzel a további kellemetlenségeket és a plusz költségeket. (A zárjavítás, zárcsere biztonsági ajtóban is kivitelezhető!) A betörések elkerülése érdekében pedig azonnali beavatkozás szükségszerű, ha az ajtózár állapota arra utal, hogy a javítás sajnos nem várhat. Ha esetleg ez a probléma, akkor hívja bizalommal szakembereinket, ami a nap bármelyik szakában lehetséges! A zárcsere zárjavítás zárszerelés nagy szakmai hozzáértést igényel. Zárszerelő szakembereink, akik évente több ezer zárat javítanak, több ezer zárat cserélnek tisztában vannak azzal, hogy a minőségi zárbetétek és a betörésvédelem között összefüggés van, ezért a minőségre törekednek. Hogyha a zárszerelés a zár, a biztonsági zár kopása miatt már nem javasolt, abban az esetben zárszerelő kollégáink a zárcserét is elvégzik az ügyfélnek, annak kérésének és igényeinek megfelelően, mégpedig a nap 24 órájában, gyors kiszállással ötvözve a munkát. Betörés utáni helyreállítás esetében pláne helye kell legyen az olyan megoldásoknak, mint a hevederzár szerelés, az ajtórács felhelyezés, valamint a különféle sürgősségi lakatos munkák elvégzésének, hiszen ez kulcsfontosságú, mit nem hanyagolhatunk el. Ha zárjavítás Budapest területén kell, hívjon minket bizalommal!

zárjavítás
zárjavítás
Megbízhatóság
100%
Minőség
100%
Tapasztalat
100%
0 +
Év

Több mint két évtizedes szakmai tapasztalatunk biztosítja, hogy bármilyen esettel is álljunk szemben, a zarszereles sikere garantált lesz! Bennünk még nem csalódott egyetlen megbízó sem, aki a biztonság miatt keresett fel minket! A Zárbarát messze többet tud, mint pusztán a zárak forgalmazása; ha zárszerelő lakatos kell, Budapest egész területén és megannyi vidéki városban állunk rendelkezésre – betörés után is, amikor a meglévő zárszerkezet és kulcs már semmit nem ér! Hívjon bizalommal, amennyiben nincs meg a kulcs vagy egyáltalán nem nyitható Önnél a műanyag ajtó!

0
Ügyfél

Hogy milyen a reputációnk? Elégedett ügyfelek ezrei tanúsítják szolgáltatásaink egyenletes minőségét, és azokat a magas szakmai értékeket, melyeket cégünk magáénak vall. Ha védelem kell, forduljon hozzánk bizalommal, és mi megfelelő megoldást kínálunk Önnek – biztonsági zárak, biztonsági ajtók vagy kizáródás esetén, hogy egy esetben se kelljen kétségbeesnie!

0
Óra

A Zárbarátra mint egy megbízható partnerre mindig számíthat! Ha velünk szeretné biztonságban tudni otthonát, a hét minden napján, 0-24 órában, non-stop ügyfélszolgálattal állunk a rendelkezésére Budapest és Pest megye területén (III, XIII kerület stb.), valamint vidéken is. Hívjon minket telefonon, ha kizárta magát otthonról, vagy ha kedvező áron történő zárcsere zárszerelés kell!

0
Megye

Budapesten és vonzáskörzetében, valamint már 19 megyében vagyunk non-stop elérhetőek, ha a zárat illetően valami nincsen rendben! Nem kell tehát a fővárosban élni ahhoz, hogy a Zárbarátot meg lehessen keresni! Zárszerelés Dunaújváros esetében kellően gyorsan, profi módszerrel? Garanciális zárszervíz Kecskemét kapcsán? Netán magyar nagyvárosban kéne rátermett szakember komplett zárcsere esetén, mert ellopták a kulcsát? Informálódjon, tájékozódjon erről és minden más dologról is honlapunkon! Hasznos és érdemes minden szolgáltatásunkat áttanulmányozni.

Zárbarát

A Zárbarát csapata több, mint 20 év szakmai tapasztalattal nyújt egyedülálló szolgáltatást ügyfelei számára, megfizethető áron, legyen szó bármilyen munkáról is.

A zárszerviz Budapest mellett azonnal megtörténő gyors kiszállással áll ügyfelei rendelkezésére Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, Kaposvár városokban, illetve vonzáskörzetükben is.

Tudjuk hogy a zárszerelés zárcsere olykor egyáltalán nem várathat magára! Zárszerelő szakembereink garantáltan a helyszínre érkeznek igen rövid időn belül (30-60 perc). Zárszerelés, zárjavítás éjjel-nappal, hétvégén és ünnepnapokon is, a lehető leggyorsabban – ahogy kell.

Minden jog fenntartva.

Elérhetőségeink

Kérdése van? Igény szerint bármilyen kérdést megválaszolunk!

zarbarat@zarbarat.hu

Segítségre van szüksége? A Zárbarát zárszerviz Budapesten vagy akár számos vidéki városban is kapóra tud jönni!

+36 30 381 3800

+36 1 416 9396