ajtó javítás

MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

Autónyitás szakértelemmel.

Szakembereink az év minden napján, a nap 24 órájában a rendelkezésükre állnak még ünnepnapokon is.
Akár a hívást követő egy órán belül a segítségére sietünk.
20 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött gyors, és minőségi munkát kínálunk.
Az ország egész területén 19 megyében jelen vagyunk.
Zárszerviz, zárnyitás, ajtónyitás kulcs nélkül roncsolásmentesen.
Budapesten ingyenes kiszállási díjjal dolgozunk.

Autónyitás azonnal

Elvesztette a kulcsot, autója kulcsát? Kizárta magát az autójából? Az autóban felejtette a kulcsát? Vagy beragadt a kocsiajtó, netán egyszerűen csak automatikusan bezáródott az ajtó, és a kulcs az autóban maradt? Sajnos előfordul hogy így járunk, azt bárki megmondhatja. Autókulcs másolás híján ekkor nem sok választás marad ugyan, de nem kell kétségbeesni. Ne kezdje el azonban feszegetni az ajtót, és az oldalablakot sem ajánlatos betörni! Az autónyitás autózár feltörés nem megoldás! De mit lehet tenni? Hívja inkább zárnyitó szervizünket, és mi roncsolás nélkül kinyitjuk autóját! Autónyitás kulcs nélkül! Az autónyitás díja, az autózár nyitás ára pedig sokszor csak a töredéke a rongálásos autónyitásnak, ezért érdemes minden esetben autónyitó szakemberhez fordulni, ha önerőből megfelelő módon nem tudja kinyitni az érintett zárat. Ha szorul az ajtózár és azt csak a javítás mentheti meg, akkor ránk számíthat! A bezárt autó kinyitása nekünk nem okoz gondot! Amennyiben lemerült távirányító és elvesztett kulcsok okozzák a bajt, az autónyitás sérülésmentesen megoldható velünk! Professzionális autózár nyitás Budapest városában és más nagyvárosokban – csakis a Zárbaráttal!

Minden jog fenntartva  

GYIK

 

Számítsak valamilyen sérülésre az autónyitásnál?

Nem okozunk kárt semmiben, a fényezés is az eredeti marad! Megfelelő szakértelemmel és eszközökkel dolgozunk.    

Ha beszorult a kulcs a zárba, hogyan lehet kinyitni az autót?

Ez akkor szokott előfordulni, ha a lamellák kopottak vagy eltört a zár. Az autónyitást ilyenkor úgy csináljuk, hogy kiszereljük az egész zárat és szétszedjük. Így keletkezik a legkisebb kár.    

Hogyan végzik az autónyitást kulcs nélkül?

Több módon is ki lehet nyitni egy autót. Az autónyitáshoz ezeket a módszereket alkalmazzuk: záron keresztüli nyitás, ablak alatti nyitómegoldások, belső térben történő nyitás vagy a zár rudazat manipulálása. Ezek mind kíméletes módszerek.    

Az autónyitáshoz kellenek iratok?

Igen, személyi igazolvány és fogalmi engedély kell ahhoz, hogy az autónyitást elvégezhessük. Ezek nélkül nem kezdik el a szakemberek a munkát.

Autó ajtónyitás non stop

Speciális autónyitó szolgáltatásunk olyan, hogy az autó zárnyitás kulcs nélkül éjjel-nappal elérhető, a nap 24 órájában! (Fontos tájékoztató infó, hogy az autókulcs nélküli autónyitás hétvégén is elérhető tehát.) Autónyitó szakembereink az év minden napján várják hívását, ha a záron keresztül már nem fér hozzá a kocsijához! Zárnyitó szakembereink sürgős esetben a forgalomtól függően 30-60 percen belül a helyszínre érkeznek, és megkezdik az autónyitás folyamatát! Hogyan lehet kinyitni az autót kulcs nélkül? Hívjon minket, nekünk ugyanis a központi zár kinyitása kulcs nélkül is megy! Az autónyitás Budapest városában gyorsan, roncsolásmentes megoldáson keresztül oldható meg abban az esetben, ha a tulajdonos bizalommal viseltetik a szakszerű Zárbarát iránt. A sérülésmentes autónyitás velünk Mercedes, BMW, Suzuki vagy SEAT márkájú és többféle típusú gépjármű esetében is megfelelő szerszámokkal történik meg. Az idő alatt, míg mi dolgozunk, Önnek egyéb teendője nincs, mi megoldjuk az autónyitás feladatát!

Megbízhatóság
100%
Minőség
100%
Tapasztalat
100%
Év
0 +

Több mint két évtizedes szakmai tapasztalatunk biztosítja, hogy bármilyen esettel is álljunk szemben, a zarszereles sikere garantált lesz! Bennünk még nem csalódott egyetlen megbízó sem, aki a biztonság miatt keresett fel minket! A Zárbarát messze többet tud, mint pusztán a zárak forgalmazása; ha zárszerelő lakatos kell, Budapest egész területén és megannyi vidéki városban állunk rendelkezésre – betörés után is, amikor a meglévő zárszerkezet és kulcs már semmit nem ér! Hívjon bizalommal, amennyiben nincs meg a kulcs vagy egyáltalán nem nyitható Önnél a műanyag ajtó!

Ügyfél
0

Hogy milyen a reputációnk? Elégedett ügyfelek ezrei tanúsítják szolgáltatásaink egyenletes minőségét, és azokat a magas szakmai értékeket, melyeket cégünk magáénak vall. Ha védelem kell, forduljon hozzánk bizalommal, és mi megfelelő megoldást kínálunk Önnek – biztonsági zárak, biztonsági ajtók vagy kizáródás esetén, hogy egy esetben se kelljen kétségbeesnie!

Óra
0

A Zárbarátra mint egy megbízható partnerre mindig számíthat! Ha velünk szeretné biztonságban tudni otthonát, a hét minden napján, 0-24 órában, non-stop ügyfélszolgálattal állunk a rendelkezésére Budapest és Pest megye területén (III, XIII kerület stb.), valamint vidéken is. Hívjon minket telefonon, ha kizárta magát otthonról, vagy ha kedvező áron történő zárcsere zárszerelés kell!

Megye
0

Budapesten és vonzáskörzetében, valamint már 19 megyében vagyunk non-stop elérhetőek, ha a zárat illetően valami nincsen rendben! Nem kell tehát a fővárosban élni ahhoz, hogy a Zárbarátot meg lehessen keresni! Zárszerelés Dunaújváros esetében kellően gyorsan, profi módszerrel? Garanciális zárszervíz Kecskemét kapcsán? Netán magyar nagyvárosban kéne rátermett szakember komplett zárcsere esetén, mert ellopták a kulcsát? Informálódjon, tájékozódjon erről és minden más dologról is honlapunkon! Hasznos és érdemes minden szolgáltatásunkat áttanulmányozni.

Zárbarát

A Zárbarát csapata több, mint 20 év szakmai tapasztalattal nyújt egyedülálló szolgáltatást ügyfelei számára, megfizethető áron, legyen szó bármilyen munkáról is.

A zárszerviz Budapest mellett azonnal megtörténő gyors kiszállással áll ügyfelei rendelkezésére Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, Kaposvár városokban, illetve vonzáskörzetükben is.

Tudjuk hogy a zárszerelés zárcsere zárjavítás olykor egyáltalán nem várathat magára! Zárszerelő szakembereink garantáltan a helyszínre érkeznek igen rövid időn belül (30-60 perc). Zárszerelés, zárjavítás éjjel-nappal, hétvégén és ünnepnapokon is, a lehető leggyorsabban – ahogy kell.

Elérhetőségeink

Kérdése van? Igény szerint bármilyen kérdést megválaszolunk!

zarbarat@zarbarat.hu

Segítségre van szüksége? A Zárbarát zárszerviz Budapesten vagy akár számos vidéki városban is kapóra tud jönni!

+36 30 381 3800