Autónyitás

Elvesztette autója kulcsát? Kizárta magát az autójából? Az autóban felejtette a kulcsát? Vagy egyszerűen csak automatikusan bezáródott az ajtó, és a kulcs az autóban maradt? Ne kezdje el feszegetni az ajtót, és az oldalablakot sem ajánlatos betörni! Az autózár feltörés nem megoldás! Hívja inkább zárnyitó szervizünket, és roncsolás nélkül kinyitjuk autóját. Autózár nyitás kulcs nélkül! Az autónyitás díja, az autózár nyitás ára sokszor csak a töredéke a rongálásos autónyitásnak, ezért érdemes minden esetben autónyitó szakemberhez fordulni. A bezárt autó kinyitása nekünk nem okoz gondot!

Autó ajtónyitás non stop

Autónyitó szolgáltatásunk, az autó zárnyitás kulcs nélkül éjjel-nappal elérhető, autónyitó szakembereink az év minden napján várják hívását! Zárnyitó szakembereink sürgős esetben a forgalomtól függően 30-60 percen belül a helyszínre érkeznek, és megkezdik az autónyitást! Hogyan lehet kinyitni az autót kulcs nélkül? Hívjon minket, nekünk ugyanis a központi zár kinyitása kulcs nélkül is megy!  • Megbízhatóság100%
  • Minőség100%
  • Tapasztalat100%

Minősített zárszerviz-szolgáltatások!

Zárbarát a facebook-on

Megtalál minket facebook-on is, ahol naprakészen értesülhet a legújabb hírekről, információkról.

Zárbarát facebook
20+

év


Több mint két évtizedes szakmai tapasztalatunk biztosítja, hogy bármilyen esettel is álljunk szemben, a siker garantált!
100000

ügyfél


Elégedett ügyfelek ezrei tanúsítják szolgáltatásaink egyenletes minőségét és a magas szakmai értékeket.
24

óra


A Zárbarátra mindig számíthat! A hét minden napján, 0-24 órában, non-stop ügyfélszolgálattal állunk ügyfeleink rendelkezésére.
17

megye


Budapesten és már 17 megyében vagyunk non-stop elérhetőek!

Kapcsolat