ajtó javítás

MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

Széfnyitás szakértelemmel!

Szakembereink az év minden napján, a nap 24 órájában a rendelkezésükre állnak még ünnepnapokon is.
Akár a hívást követő egy órán belül a segítségére sietünk.
20 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött gyors, és minőségi munkát kínálunk.
Az ország egész területén 19 megyében jelen vagyunk.
Zárszerviz, zárnyitás, ajtónyitás kulcs nélkül roncsolásmentesen.
Budapesten ingyenes kiszállási díjjal dolgozunk.

Széfnyitás Non-Stop

A széfnyitás speciális felkészültséget és speciális eszközöket igényel, amelyekkel jó esetben csak egy szerviz rendelkezik. Bízza a széfnyitást budapesti és vidéki profi zárszerelő szakembereinkre, akik ismerik az eltérő típusú széfek nyitásának módjait (Asist, Bandit, egyéb), így hatékonyan tudnak eljárni a széfnyitás során. Vállaljuk mindenféle márkájú széf, páncélszekrény nyitását azonnali kiszállással – páncélszekrény nyitás páncélszekrény javítás. Ha sürgősen széfnyitó szakember segítségére van szüksége keressen bizalommal, ami 0-24 lehetséges. Széfnyitás zárszerviz ügyfélszolgálatunk az év minden napján, a nap minden órájában fogadja hívását. Ne feledje, ha széfnyitás, akkor az Ön partnere a Zárbarát széfszerviz!

 

GYIK

 

Elfelejtettem a széfkombinációt. Ki lehet nyittatni a széfet?

A széfnyitást szintén ránk bízhatja, probléma esetén vállaljuk a kinyitást, bármilyen típusnál.    

Elvesztettem a széf kulcsait, lehetséges így a nyitás?

Megfelelő eszközökkel igen! Minden fajta széf nyitását vállaljuk, akár azonnali kiszállással.    

Elromlott a széf zárja, hogyan férek hozzá a dolgaimhoz?

Széfnyitással, amit a hozzá való szerszámokkal végzünk el. Minden széftípushoz értünk, mindegy milyen márkáról van szó.    

Nem nyílik a széf, hogyan tudom kinyitni?

Érdemes a széfnyitással a zárszervizhez fordulni, nekik vannak megfelelő eszközeik és szakértelmük. Házi praktikákkal, erőszakkal csak kár keletkezik.

Mikor van szükség széfnyitó szakemberre?

Széfnyitást vállalunk azokban az esetekben, ha a széf kulcsa elveszett, ha a széf kombinációját elvesztették. Széfnyitást abban az esetben is vállalunk, ha illetéktelenek erőszakkal próbáltak meg hozzáférni a széf tartalmához, és ezért a széfet, vagy a széfzárat megrongálták. Amennyiben elromlott a széf zárja, nem működik a széf nyitószerkezete, keressen minket bizalommal széfnyitás céljával! Azt kell mondjuk, ha nem nyílik a kulcsos trezor, bútorszéf olyankor sem javasolt házi praktikákkal kinyitni azt, hiszen célja a védelem és sérülhet eközben. A páncélszekrények nyitása olyan szakembert igényel, aki ismeri a különböző zár típusokat és a nyitás során kellő szakértelemmel tud eljárni.

Megbízhatóság
100%
Minőség
100%
Tapasztalat
100%
0 +
Év

Több mint két évtizedes szakmai tapasztalatunk biztosítja, hogy bármilyen esettel is álljunk szemben, a zarszereles sikere garantált lesz! Bennünk még nem csalódott egyetlen megbízó sem, aki a biztonság miatt keresett fel minket! A Zárbarát messze többet tud, mint pusztán a zárak forgalmazása; ha zárszerelő lakatos kell, Budapest egész területén és megannyi vidéki városban állunk rendelkezésre – betörés után is, amikor a meglévő zárszerkezet és kulcs már semmit nem ér! Hívjon bizalommal, amennyiben nincs meg a kulcs vagy egyáltalán nem nyitható Önnél a műanyag ajtó!

0
Ügyfél

Hogy milyen a reputációnk? Elégedett ügyfelek ezrei tanúsítják szolgáltatásaink egyenletes minőségét, és azokat a magas szakmai értékeket, melyeket cégünk magáénak vall. Ha védelem kell, forduljon hozzánk bizalommal, és mi megfelelő megoldást kínálunk Önnek – biztonsági zárak, biztonsági ajtók vagy kizáródás esetén, hogy egy esetben se kelljen kétségbeesnie!

0
Óra

A Zárbarátra mint egy megbízható partnerre mindig számíthat! Ha velünk szeretné biztonságban tudni otthonát, a hét minden napján, 0-24 órában, non-stop ügyfélszolgálattal állunk a rendelkezésére Budapest és Pest megye területén (III, XIII kerület stb.), valamint vidéken is. Hívjon minket telefonon, ha kizárta magát otthonról, vagy ha kedvező áron történő zárcsere zárszerelés kell!

0
Megye

Budapesten és vonzáskörzetében, valamint már 19 megyében vagyunk non-stop elérhetőek, ha a zárat illetően valami nincsen rendben! Nem kell tehát a fővárosban élni ahhoz, hogy a Zárbarátot meg lehessen keresni! Zárszerelés Dunaújváros esetében kellően gyorsan, profi módszerrel? Garanciális zárszervíz Kecskemét kapcsán? Netán magyar nagyvárosban kéne rátermett szakember komplett zárcsere esetén, mert ellopták a kulcsát? Informálódjon, tájékozódjon erről és minden más dologról is honlapunkon! Hasznos és érdemes minden szolgáltatásunkat áttanulmányozni.

Zárbarát

A Zárbarát csapata több, mint 20 év szakmai tapasztalattal nyújt egyedülálló szolgáltatást ügyfelei számára, megfizethető áron, legyen szó bármilyen munkáról is.

A zárszerviz Budapest mellett azonnal megtörténő gyors kiszállással áll ügyfelei rendelkezésére Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, Kaposvár városokban, illetve vonzáskörzetükben is.

Tudjuk hogy a zárszerelés zárcsere zárjavítás olykor egyáltalán nem várathat magára! Zárszerelő szakembereink garantáltan a helyszínre érkeznek igen rövid időn belül (30-60 perc). Zárszerelés, zárjavítás éjjel-nappal, hétvégén és ünnepnapokon is, a lehető leggyorsabban – ahogy kell.

Elérhetőségeink

Kérdése van? Igény szerint bármilyen kérdést megválaszolunk!

zarbarat@zarbarat.hu

Segítségre van szüksége? A Zárbarát zárszerviz Budapesten vagy akár számos vidéki városban is kapóra tud jönni!

+36 30 381 3800