ajtó javítás

MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

Professzionális ajtónyitás 0-24

Szakembereink az év minden napján, a nap 24 órájában a rendelkezésükre állnak még ünnepnapokon is.
Akár a hívást követő egy órán belül a segítségére sietünk.
20 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött gyors, és minőségi munkát kínálunk.
Az ország egész területén 19 megyében jelen vagyunk.
Zárszerviz, zárnyitás, ajtónyitás kulcs nélkül roncsolásmentesen.
Budapesten ingyenes kiszállási díjjal dolgozunk.

Ajtónyitás kulcs nélkül

Gyakran előfordul, hogy egy műanyag ajtó nyitását kulcs nélkül kell megoldani. Vagy azért, mert becsapódik az ajtó, és a kulcs a lakásban maradt, vagy a kulcsot a munkahelyünkön felejtettük. A pótkulcs természetesen a lakásban van, de hozzáférni gyakorlatilag lehetetlen, ilyenkor az utca az, ahol várakoznunk kell. Mi lesz ilyenkor a megoldás iránya? Ekkor a legrosszabb amit tehetünk, hogy magunk próbáljuk meg feszegetni a zárat, kinyitni az ajtót. A zárnyitás házilag kivitelezve nem jó választás. Ez a legtöbb esetben sérülésekkel jár, szélsőséges esetben még a kulcs használatával sem lehetséges az ajtó nyitás. A mai biztonsági zárakat a hozzá nem értők gyakorlatilag nem tudják kinyitni, sőt ellenkezőleg, további hibát is okozhatnak. Bankkártyával, mint a filmeken, még csak próbálkozni sem éri meg. Szolgáltatási területeink esetében az ajtónyitás autózár nyitás szükséges munkájához megéri a Zárbaráttól szakszerű módon eljáró, a roncsolásmentes zárnyitás metódusát ismerő szerelőt hívni. Ajtónyitásra garanciát vállalunk, ami 30 napig érvényes. Az ajtónyitás zárnyitás során a helyszínen szükség szerint segíteni tudunk mindenben!

 

GYIK

 

Kulcs nélkül mivel lehet kinyitni az ajtót?

Az ajtónyitást a zárszerelő végzi, aki roncsolásmentesen meg tudja oldani az ajtó kinyitását. Jobban megéri szerelőt hívni, ha nem értünk hozzá, mert úgy csak kár keletkezik és még több kiadás.    

Beletört a zárba a kulcs és éjszaka van. Ilyenkor is hívhatom a zárszervizt ajtónyitáshoz?

Éjjel-nappal, hétvégén és ünnepnapokon is dolgozunk, ügyeletes kollégánk ki fog menni a helyszínre, kb. egy órán belül.    

Ha ajtónyitásra van szükségem, mivel igazolhatom magam?

Egyszerűen egy lakcímkártyával és személyivel. Ha ezek házon belül vannak, a zárszerelőnek ráér utólag bemutatni ezeket.    

Kizártam magam, ilyenkor felfeszíti a szerelő az ajtót a nyitáshoz?

Semmiképp sem! Cégünk a rongálásmentes ajtónyitást profi módon végzi, ezért nem generálunk fölösleges kiadásokat Önnek.

Ajtónyitás elektromos zárak esetén is!

A mechanikus ajtózárak nyitása mellett vállaljuk elektromos ajtózárakkal szerelt ajtók nyitását is. Hogy milyen ilyenkor felkészületlen módon azonnal ajtónyitás mellett dönteni, ha a zárnyitás speciális tudást kíván meg? Nem valami bölcs dolog. Az elektromos ajtózárak nyitása speciális felkészültséget igényel, így ha ajtónyitás Budapest esetén kéne, a zárcsere zárnyitás feladatával érdemes a Zárbarátot keresni! – akár beletört kulcs esetében is! Elektromos ajtózár nyitásért keressen minket elérhetőségeinken, még pedig a lehető leggyorsabban! Nem minden esetben éri meg várni mindezzel, hiszen egy váratlanul becsapódott, kinyílni nem akaró ajtóval hamar meggyűlhet az ember baja! A zárnyitás non-stop velünk, így ha nekünk szól, ajtó nem marad érintetlen! Mennyibe kerül az ajtónyitás ilyenkor? Abban biztos lehet, hogy korrekt árakkal tudunk szolgálni és szinte azonnal elérhető ajtónyitás szolgáltatásokkal!

Megbízhatóság
100%
Minőség
100%
Tapasztalat
100%
Év
0 +

Több mint két évtizedes szakmai tapasztalatunk biztosítja, hogy bármilyen esettel is álljunk szemben, a zarszereles sikere garantált lesz! Bennünk még nem csalódott egyetlen megbízó sem, aki a biztonság miatt keresett fel minket! A Zárbarát messze többet tud, mint pusztán a zárak forgalmazása; ha zárszerelő lakatos kell, Budapest egész területén és megannyi vidéki városban állunk rendelkezésre – betörés után is, amikor a meglévő zárszerkezet és kulcs már semmit nem ér! Hívjon bizalommal, amennyiben nincs meg a kulcs vagy egyáltalán nem nyitható Önnél a műanyag ajtó!

Ügyfél
0

Hogy milyen a reputációnk? Elégedett ügyfelek ezrei tanúsítják szolgáltatásaink egyenletes minőségét, és azokat a magas szakmai értékeket, melyeket cégünk magáénak vall. Ha védelem kell, forduljon hozzánk bizalommal, és mi megfelelő megoldást kínálunk Önnek – biztonsági zárak, biztonsági ajtók vagy kizáródás esetén, hogy egy esetben se kelljen kétségbeesnie!

Óra
0

A Zárbarátra mint egy megbízható partnerre mindig számíthat! Ha velünk szeretné biztonságban tudni otthonát, a hét minden napján, 0-24 órában, non-stop ügyfélszolgálattal állunk a rendelkezésére Budapest és Pest megye területén (III, XIII kerület stb.), valamint vidéken is. Hívjon minket telefonon, ha kizárta magát otthonról, vagy ha kedvező áron történő zárcsere zárszerelés kell!

Megye
0

Budapesten és vonzáskörzetében, valamint már 19 megyében vagyunk non-stop elérhetőek, ha a zárat illetően valami nincsen rendben! Nem kell tehát a fővárosban élni ahhoz, hogy a Zárbarátot meg lehessen keresni! Zárszerelés Dunaújváros esetében kellően gyorsan, profi módszerrel? Garanciális zárszervíz Kecskemét kapcsán? Netán magyar nagyvárosban kéne rátermett szakember komplett zárcsere esetén, mert ellopták a kulcsát? Informálódjon, tájékozódjon erről és minden más dologról is honlapunkon! Hasznos és érdemes minden szolgáltatásunkat áttanulmányozni.

Zárbarát

A Zárbarát csapata több, mint 20 év szakmai tapasztalattal nyújt egyedülálló szolgáltatást ügyfelei számára, megfizethető áron, legyen szó bármilyen munkáról is.

A zárszerviz Budapest mellett azonnal megtörténő gyors kiszállással áll ügyfelei rendelkezésére Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, Kaposvár városokban, illetve vonzáskörzetükben is.

Tudjuk hogy a zárszerelés zárcsere zárjavítás olykor egyáltalán nem várathat magára! Zárszerelő szakembereink garantáltan a helyszínre érkeznek igen rövid időn belül (30-60 perc). Zárszerelés, zárjavítás éjjel-nappal, hétvégén és ünnepnapokon is, a lehető leggyorsabban – ahogy kell.

Elérhetőségeink

Kérdése van? Igény szerint bármilyen kérdést megválaszolunk!

zarbarat@zarbarat.hu

Segítségre van szüksége? A Zárbarát zárszerviz Budapesten vagy akár számos vidéki városban is kapóra tud jönni!

+36 30 381 3800