• Megbízhatóság100%
  • Minőség100%
  • Tapasztalat100%

Minősített zárszerviz-szolgáltatások rövid idő alatt: ajtók nyitása, zárak nyitása, becsapódott ajtó kinyitása, autónyitás kulcs nélkül stb.

Zárbarát a Facebook-on

Megtalál minket Facebook-on is, ahol naprakészen értesülhet a legújabb hírekről, információkról. Mindez azt jelenti hogy nem maradhat le semmilyen lényeges dologról.

Zárbarát facebook
20+

év


Több mint két évtizedes szakmai tapasztalatunk biztosítja, hogy bármilyen esettel is álljunk szemben (zárcsere, beragadt autó ajtó kinyitása, zárnyitás Budapesten), szakember gárdánk miatt a siker garantált, mégpedig úgy, hogy az ajtó illetve a zár közben nem sérül meg!
100000

ügyfél


Elégedett ügyfelek ezrei tanúsítják szolgáltatásaink egyenletes minőségét és a magas szakmai értékeket, ami már önmagában is jól hangzik. Tudjuk azonban: mindez nem minden, éppen ezért a zárnyitás árak (ha a zárnyitás Budapest vagy vidéki nagyváros kapcsán kellene) nálunk barátiak. Amennyiben az ajtónyitás azonnal kell, nem árt, ha a segítség megfizethető.
24

óra


A Zárbarátra mindig számíthat, ha zár sérül, ha betörés kárt kell elhárítani! A hét minden napján, 0-24 órában, non-stop ügyfélszolgálattal állunk ügyfeleink rendelkezésére, ha ajtónyitás Budapesten szükséges. A munkálatok kivitelezése után minden olyan lesz, mint újkorában.
17

megye


Budapesten és már 17 megyében vagyunk non stop elérhetőek! A Zárbarát egy órán belül, gyors kiszállással tud ott teremni, ahol szakembert keresnek. Hívjon minket abban az esetben, ha a makacs ajtó zár nem enged, s vegye igénybe felhalmozott tudásunkat!. Mindezt semmiből nem áll megtenni.

Kapcsolat