Zárbarát

Cégünk

A Zárbarát csapata több, mint 20 éve áll rendületlenül ügyfelei rendelkezésére. A nap 24 órájában, a hét minden napján.

Szakmai repertoárunk, technikai felszereltségünk, országos lefedettségünk és nem utolsó sorban a minőségi munka iránti elhivatottságunk biztosítja piacvezető szerepünket.

 

Hitvallásunk

Szeretjük, amit csinálunk.

Ennél talán nem is kellene többet mondanunk, csak kiegészítjük: valljuk, hogy mindenki megérdemli a precíz munkavégzést, a lelkiismeretes hozzáállást és a magas szintű szakmai segítséget. Egy korban, melyre a bizonytalanság jellemző, szeretnénk a biztos pont lenni.

Küldetésünk

A Zárbarát csapata nem kisebb célt tűzött ki maga elé, mint ügyfelei teljes megelégedettségét.

Minden tudásunkat és energiánkat arra összpontosítjuk, hogy minőségi termékekkel, minőségi szolgáltatást nyújtsunk, elnyerve ezzel ügyfeleink bizalmát, melyet mindennél többre értékelünk

zarbarat-felszereles
0 + év
szakmai tapasztalat
0
elégedett ügyfél
0 h
ügyfélszolgálat
0
megyében elérhető

Adatvédelmi szabályzatunk

Zárbarát

A Zárbarát csapata több, mint 20 év szakmai tapasztalattal nyújt egyedülálló szolgáltatást ügyfelei számára, megfizethető áron, legyen szó bármilyen munkáról is.

A zárszerviz Budapest mellett azonnal megtörténő gyors kiszállással áll ügyfelei rendelkezésére Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, Kaposvár városokban, illetve vonzáskörzetükben is.

Tudjuk hogy a zárszerelés zárcsere zárjavítás olykor egyáltalán nem várathat magára! Zárszerelő szakembereink garantáltan a helyszínre érkeznek igen rövid időn belül (30-60 perc). Zárszerelés, zárjavítás éjjel-nappal, hétvégén és ünnepnapokon is, a lehető leggyorsabban – ahogy kell.

Elérhetőségeink

Kérdése van? Igény szerint bármilyen kérdést megválaszolunk!

zarbarat@zarbarat.hu

Segítségre van szüksége? A Zárbarát zárszerviz Budapesten vagy akár számos vidéki városban is kapóra tud jönni!

+36 30 381 3800