ajtó javítás

MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

Zárszerviz szolgáltatások, zárszervíz megoldások tőlünk.

Szakembereink az év minden napján, a nap 24 órájában a rendelkezésükre állnak még ünnepnapokon is.
Akár a hívást követő egy órán belül a segítségére sietünk.
20 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött gyors, és minőségi munkát kínálunk.
Az ország egész területén 19 megyében jelen vagyunk.
Zárszerviz, zárnyitás, ajtónyitás kulcs nélkül roncsolásmentesen.
Budapesten ingyenes kiszállási díjjal dolgozunk.

NON-STOP Zárszervíz

Sürgősen zárszervízesre van szüksége? Beletört a kulcs a zárba? Megrongálták a zárat? Zárszervízünk non-stop elérhető Budapest, Miskolc, Debrecen, Székesfehérvár, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, Kaposvár városokban. Telefonálhat éjjel-nappal, ami hétvégén és ünnepnapokon is igaz, non-stop zárszervízünk mindig elérhető. Minden hívásra válaszolunk! Akik azonnali szakszerű javítás, nyitás kapcsán teljes körű zárszerviz szolgáltatások iránt érdeklődnek, azoknak csapatunk pontos, precíz, sürgősségi SOS megoldásokat biztosítunk Budapest területén! A gyenge zárakkal pillanatok alatt elbánnak a betörők. Ezzel nem érdemes időt és pénzt spórolni, mert sok esetben ez az oka a könnyű bejutásnak. Annak érdekében, hogy az ajtózár minden esetben biztos védelmet nyújthasson, annak nyitása és zárása ne okozhasson gondot, ügyfeleink segítségére gyorsan a helyszínen termünk! Garanciát vállalunk: hevederzár szerelés, bejárati ajtó, biztonsági ajtó zárbetét csere, zárjavítás zárcsere zárnyitás esetén, lehetőleg max egy órás kiérkezéssel.

GYIK

A szolgáltatás megrendeléséhez képest mennyi idő alatt jön ki a zárszervizük?

Éjjel-nappal elérhetőek vagyunk, azonnali kiszállással. Kb. egy óra, mire akadályok nélkül kiérkezik a szerviz a megadott címre.

Nehezen nyílik az ajtó, akad a zár. Cseréltetni kell vagy elég szervizelni?

Optimális esetben csak javítani kell. A zárszerviznek feladata a helyszínen megállapítani a lehetséges problémát, majd elhárítani azt. A legtöbb esetben elegendő a javítás, ha mégis csere kell, előzetes tájékoztatást adunk árainkról.

Beletört a kulcs a zárba, nem tudom kiszedni. A zárszervizt ilyenkor cserére is kérhetem?

Beletört kulcs esetén is opció lehet a zárnyitás. Igyekszünk roncsolásmentesen nyitni, csak végső esetben kell zárat cserélni.

Milyen költségekkel jár a zárszervizt kihívni?

A helyszíni felmérés ingyenes. Minden esetben előzetesen tájékoztatást adunk az árakról, addig költsége nincs a zárszervizzel. Más kiadások vannak ajtónyitás, zárcsere és minden zárszerelés esetén. Kérdezzen bizalommal személyre szabottan tőlünk!

Biztonságtechnikai tanácsadás

Szolgáltatásunk egyik kiemelt eleme az ajtózárak és ablakzárak vizsgálata és az ezekkel kapcsolatos betörés elleni szaktanácsadás. Gyakori, hogy a betörések egy egyszerű zárcserével illetve egyéb, néhány egyszerűbb zárkiegészítő felszerelésével meggátolhatóak. Az ajtózárak, nyílászárók zárszerkezeteinek vizsgálata mindenképpen javasolt abban az esetben, ha gyanús idegeneket lát ingatlana körül, vagy ha a környéken megszaporodtak a betörések. Esetleg budapesti lakásán olcsó, több éves és rossz minőségű zár van felszerelve? Itt, a főváros szempontjából is fontos a védekezés, az árak alapján nem kockáztathatunk, biztosra kell menni, arra számítva, amit nem szeretnénk, hogy megeshet a baj. Zárszervizünk több éves tapasztalattal rendelkezik az összes zártípus vonatkozásában (Cisa, Mottura, Mul T Lock) , így ha segíteni tudunk, keressen bennünket, hívja szakembereinket! Vegye igénybe most.

Megbízhatóság
100%
Minőség
100%
Tapasztalat
100%
0 +
Év

Több mint két évtizedes szakmai tapasztalatunk biztosítja, hogy bármilyen esettel is álljunk szemben, a zarszereles sikere garantált lesz! Bennünk még nem csalódott egyetlen megbízó sem, aki a biztonság miatt keresett fel minket! A Zárbarát messze többet tud, mint pusztán a zárak forgalmazása; ha zárszerelő lakatos kell, Budapest egész területén és megannyi vidéki városban állunk rendelkezésre – betörés után is, amikor a meglévő zárszerkezet és kulcs már semmit nem ér! Hívjon bizalommal, amennyiben nincs meg a kulcs vagy egyáltalán nem nyitható Önnél a műanyag ajtó!

0
Ügyfél

Hogy milyen a reputációnk? Elégedett ügyfelek ezrei tanúsítják szolgáltatásaink egyenletes minőségét, és azokat a magas szakmai értékeket, melyeket cégünk magáénak vall. Ha védelem kell, forduljon hozzánk bizalommal, és mi megfelelő megoldást kínálunk Önnek – biztonsági zárak, biztonsági ajtók vagy kizáródás esetén, hogy egy esetben se kelljen kétségbeesnie!

0
Óra

A Zárbarátra mint egy megbízható partnerre mindig számíthat! Ha velünk szeretné biztonságban tudni otthonát, a hét minden napján, 0-24 órában, non-stop ügyfélszolgálattal állunk a rendelkezésére Budapest és Pest megye területén (III, XIII kerület stb.), valamint vidéken is. Hívjon minket telefonon, ha kizárta magát otthonról, vagy ha kedvező áron történő zárcsere zárszerelés kell!

0
Megye

Budapesten és vonzáskörzetében, valamint már 19 megyében vagyunk non-stop elérhetőek, ha a zárat illetően valami nincsen rendben! Nem kell tehát a fővárosban élni ahhoz, hogy a Zárbarátot meg lehessen keresni! Zárszerelés Dunaújváros esetében kellően gyorsan, profi módszerrel? Garanciális zárszervíz Kecskemét kapcsán? Netán magyar nagyvárosban kéne rátermett szakember komplett zárcsere esetén, mert ellopták a kulcsát? Informálódjon, tájékozódjon erről és minden más dologról is honlapunkon! Hasznos és érdemes minden szolgáltatásunkat áttanulmányozni.

Zárbarát

A Zárbarát csapata több, mint 20 év szakmai tapasztalattal nyújt egyedülálló szolgáltatást ügyfelei számára, megfizethető áron, legyen szó bármilyen munkáról is.

A zárszerviz Budapest mellett azonnal megtörténő gyors kiszállással áll ügyfelei rendelkezésére Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, Kaposvár városokban, illetve vonzáskörzetükben is.

Tudjuk hogy a zárszerelés zárcsere zárjavítás olykor egyáltalán nem várathat magára! Zárszerelő szakembereink garantáltan a helyszínre érkeznek igen rövid időn belül (30-60 perc). Zárszerelés, zárjavítás éjjel-nappal, hétvégén és ünnepnapokon is, a lehető leggyorsabban – ahogy kell.

Elérhetőségeink

Kérdése van? Igény szerint bármilyen kérdést megválaszolunk!

zarbarat@zarbarat.hu

Segítségre van szüksége? A Zárbarát zárszerviz Budapesten vagy akár számos vidéki városban is kapóra tud jönni!

+36 30 381 3800