ajtó javítás

MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

Szakembereink az év minden napján, a nap 24 órájában a rendelkezésükre állnak még ünnepnapokon is.
Akár a hívást követő egy órán belül a segítségére sietünk.
20 év szakmai tapasztalattal a hátunk mögött gyors, és minőségi munkát kínálunk.
Az ország egész területén 19 megyében jelen vagyunk.
Zárszerviz, zárnyitás, ajtónyitás kulcs nélkül roncsolásmentesen.
Budapesten ingyenes kiszállási díjjal dolgozunk.

Lakatos Ablakrács készítéshez

Lakatos mester szolgáltatásunk keretében a betörés utáni (vagy jobb esetben: előtti) ablakrács készítése is tevékenységi körünkbe tartozik. Mit csinál a szakember ilyenkor? Aki ilyen állás megtekintése mellett dönt, az nagyjából már tudja is: ablakrács készítése nyaralóra, ablak rács készítés panel lakásra, ablakrács készítés családi házra épületen belüli és kívüli felületre. Lakatos mestereink nagy gyakorlattal készítenek biztonsági rácsokat bármilyen típusú ablakra, hatalmas szakmai tapasztalat birtokában – ugyanakkor való igaz, a lakatos munka nem áll meg a főváros határában! A munkák Budapesten és szinte minden megyében (Baranya megye, Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Bács-Kiskun megye, Csongrád megye stb.) elvégeztethetőek a Zárbaráttal. Amennyiben azonban karosszéria lakatos kell Önnek, hegesztő lángvágó képzettséggel, vagy akit keres lakatos géplakatos, azt javasoljuk, máshol érdeklődjön! (Zárcsere zárszerelés tekinetében viszont 100%-ig kompetenesek vagyunk, méghozzá éjjel nappal!)

 

GYIK

 

Biztonsági rácsot kérhetek a zárszerelőtől vagy más szakember kell hozzá?

Igen, kérhet! Személyre szabottan készíti a lakatosmester ezeket az elemeket ablakra és ajtóra, a nyílászáró méretétől függően.    

Betörés történt. Mennyi idő, amíg a lakatosuk rácsot készít nekem?

Mivel eltérő nyílászáró méretek és stílust illető igények lehetnek, mindenképp kell egy kis idő hozzá. A lakatosmester viszont igyekszik mielőbb felszerelni a kész biztonsági rácsot!    

Mi a különbség a lakatosok és a zárszerelők között?

A lakatosok fő profilja nálunk a biztonsági rács. Azok tervezése és kivitelezése a feladata, de zárat is tud szerelni. Ha kell, a rácsokra is felszerel zárat.    

Ablakrácsot szeretnék felszereltetni. Foglalkoznak ilyennel?

Igen! Lakatosunk egyéni igények szerint készíti el a rácsokat az ablakokra, ajtókra.

Megnövelt biztonság érdekében készítet rácsok

Szolgáltatásaink között szerepelnek a különböző méretű és kivitelezésű biztonsági rácsok készítése ajtókra, ablakokra, egy olyan biztonságos környezet érdekében, ahol nyugodtan álomra hajthatja a fejét. A biztonsági rácsok készítésekor az első, amire törekszünk, hogy a biztonsági védelem mellett az esztétikai követelményeknek is megfeleljenek, éppen ezért a vas- és fémszerkezetek ennek mentén kerülnek beépítésre. A biztonsági rácsokat a lakatos mester megfelelő védelmet nyújtó anyagokból készíti, és olyan eljárásokkal rögzíti, amelyek nagyban megnehezítik a betörők munkáját, és ezzel együtt gyakran el is riasztják őket. A biztonsági rácsokat a lakatosok Budapesten is masszívra és ellenállóra készítik – ahogyan egyéb épületen belüli lakatos munkák esetében is hasonlóan járnak el. A betörők munka terén általában a könnyebben feltörhető ingatlanokat választják, így nem árt, ha ingatlanunk már a részletes keresés során “elvérzik”. A biztonsági rácsok – amennyiben megfelelően vannak elkészítve lakatos szakmában járatos szakik által – elriasztják az illetékteleneket egy betörés kivitelezésétől, amit így lehetetlenség lesz megoldaniuk.

Kapukészítés, kapuátalakítás, lakatos

Szerkezetlakatos szakembereink nagy gyakorlattal rendelkeznek fémből készült biztonsági kapuk készítésében, kapuk átalakításában – sőt, ezek helyszíni karbantartása javítása egyéb iránt szintén könnyedén megy egy képzett lakatos szakmunkás által, aki tisztában van az adott szerkezet természetével. A fémből készült szerkezetre fa kerítés lécek is fel kerülhetnek. A kapukba szakemberünk a megrendelő igényeinek megfelelő zárat is beépíti, valamint garanciával együtt elvégzi a zárszerelést is a foglalkozás keretében. Zárbarát Pest megye (III VII VIII XII XIII XIV XVI XVII XVIII XIX XXI XXII XXIII ker.) és vidék tekintetében egyaránt, ha valamely kerület Zárszerviz tekintetében igényes szolgáltatásra vágyik!

Zárbarát
Non-stop hívható számunk:

+36 30 870 2060

+36 30 381 3800

Megbízhatóság
100%
Minőség
100%
Tapasztalat
100%
0 +
Év

Több mint két évtizedes szakmai tapasztalatunk biztosítja, hogy bármilyen esettel is álljunk szemben, a zarszereles sikere garantált lesz! Bennünk még nem csalódott egyetlen megbízó sem, aki a biztonság miatt keresett fel minket! A Zárbarát messze többet tud, mint pusztán a zárak forgalmazása; ha zárszerelő lakatos kell, Budapest egész területén és megannyi vidéki városban állunk rendelkezésre – betörés után is, amikor a meglévő zárszerkezet és kulcs már semmit nem ér! Hívjon bizalommal, amennyiben nincs meg a kulcs vagy egyáltalán nem nyitható Önnél a műanyag ajtó!

0
Ügyfél

Hogy milyen a reputációnk? Elégedett ügyfelek ezrei tanúsítják szolgáltatásaink egyenletes minőségét, és azokat a magas szakmai értékeket, melyeket cégünk magáénak vall. Ha védelem kell, forduljon hozzánk bizalommal, és mi megfelelő megoldást kínálunk Önnek – biztonsági zárak, biztonsági ajtók vagy kizáródás esetén, hogy egy esetben se kelljen kétségbeesnie!

0
Óra

A Zárbarátra mint egy megbízható partnerre mindig számíthat! Ha velünk szeretné biztonságban tudni otthonát, a hét minden napján, 0-24 órában, non-stop ügyfélszolgálattal állunk a rendelkezésére Budapest és Pest megye területén (III, XIII kerület stb.), valamint vidéken is. Hívjon minket telefonon, ha kizárta magát otthonról, vagy ha kedvező áron történő zárcsere zárszerelés kell!

0
Megye

Budapesten és vonzáskörzetében, valamint már 19 megyében vagyunk non-stop elérhetőek, ha a zárat illetően valami nincsen rendben! Nem kell tehát a fővárosban élni ahhoz, hogy a Zárbarátot meg lehessen keresni! Zárszerelés Dunaújváros esetében kellően gyorsan, profi módszerrel? Garanciális zárszervíz Kecskemét kapcsán? Netán magyar nagyvárosban kéne rátermett szakember komplett zárcsere esetén, mert ellopták a kulcsát? Informálódjon, tájékozódjon erről és minden más dologról is honlapunkon! Hasznos és érdemes minden szolgáltatásunkat áttanulmányozni.

Zárbarát

A Zárbarát csapata több, mint 20 év szakmai tapasztalattal nyújt egyedülálló szolgáltatást ügyfelei számára, megfizethető áron, legyen szó bármilyen munkáról is.

A zárszerviz Budapest mellett azonnal megtörténő gyors kiszállással áll ügyfelei rendelkezésére Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, Kaposvár városokban, illetve vonzáskörzetükben is.

Tudjuk hogy a zárszerelés zárcsere zárjavítás olykor egyáltalán nem várathat magára! Zárszerelő szakembereink garantáltan a helyszínre érkeznek igen rövid időn belül (30-60 perc). Zárszerelés, zárjavítás éjjel-nappal, hétvégén és ünnepnapokon is, a lehető leggyorsabban – ahogy kell.

Minden jog fenntartva

Elérhetőségeink

Kérdése van? Igény szerint bármilyen kérdést megválaszolunk!

zarbarat@zarbarat.hu

Segítségre van szüksége? A Zárbarát zárszerviz Budapesten vagy akár számos vidéki városban is kapóra tud jönni!

+36 30 381 3800