VÉDEKEZÉSI TIPPEK A BETÖRŐK ELLEN?

ajtó javítás

Bizonyára ön is gondolkozott már azon amikor egyedül volt otthon éjszaka a házában, hogy mit csinálna ha hallaná azt hogy éppen próbálnak betörni önhöz. A zárbarát segít tippeket adni, hogy mit érdemes és mit nem érdemes ilyen helyzetben tenni.

Késztesd meghátrálásra!

Egy gyanús alak mászkál a házad körül? Akkor hozd egyértelműen a tudtára, hogy otthon vagy és esetleg az is hogy láttad őt. (kapcsold fel a villanyokat, indítsd el a tévét, stb.)! A legtöbb betörő a könnyű célpontokra utazik, így már a jelenléted is eltántoríthatja szándékaitól. 

Berúgja az ajtót vagy betöri az ablakot? Ebben az esetben inkább próbáld elhagyni a házat egy másik kijáraton, például a garázson vagy a teraszra nyíló ajtón keresztül! Ha ezt nem tudod megoldani, igyekezz tisztes távolságot tartani tőle. Zárd be magad egy szobába például. 

Kérj segítséget!

Egy stresszhelyzetre sosem tudni, hogy hogy reagál elsőre az ember. Elképzelhető, hogy annyira eluralkodik rajtad a pánik, hogy hirtelen egyik segélyhívószám sem jut eszedbe (ami Magyarországon a 107 és a 112). Éppen ezért jobban teszed, ha előre elmented a számokat a mobilodba vagy letöltessz egy erre szolgáló applikációt.

További tippek:

  • Hagyd a közeledben éjjel a slusszkulcsot, és ha hallod hogy valaki mászkál a kertben csak riaszd be az autódat. Ennek a hangja szinte biztosan el fogja ijeszteni a betörőt.
  • Kerüld a találkozást, mert könnyen dulakodás lehet a vége. Ha erre kerülne sor kapj fel valami tárgyat amivel meg tudod védeni magad.
  • Végül, de nem utolsósorban: ha lehetőséged nyílik észrevétlenül megfigyelni az elkövetőt, igyekezz jó szemtanú lenni, és véss az agyadba minden apró részletet, ami a nyomozást segítheti.

Megpróbálták felfeszíteni az ajtaja zárját vagy esetleg be is jutottak a házába?

Keresse éjjel nappal zárszerelő szakembereinket, hogy minél előbb biztonságba tudhassa családját és az értékeit.

Megbízhatóság
100%
Minőség
100%
Tapasztalat
100%
0 +
Év

Több mint két évtizedes szakmai tapasztalatunk biztosítja, hogy bármilyen esettel is álljunk szemben, a zarszereles sikere garantált lesz! Bennünk még nem csalódott egyetlen megbízó sem, aki a biztonság miatt keresett fel minket! A Zárbarát messze többet tud, mint pusztán a zárak forgalmazása; ha zárszerelő lakatos kell, Budapest egész területén és megannyi vidéki városban állunk rendelkezésre – betörés után is, amikor a meglévő zárszerkezet és kulcs már semmit nem ér! Hívjon bizalommal, amennyiben nincs meg a kulcs vagy egyáltalán nem nyitható Önnél a műanyag ajtó!

0
Ügyfél

Hogy milyen a reputációnk? Elégedett ügyfelek ezrei tanúsítják szolgáltatásaink egyenletes minőségét, és azokat a magas szakmai értékeket, melyeket cégünk magáénak vall. Ha védelem kell, forduljon hozzánk bizalommal, és mi megfelelő megoldást kínálunk Önnek – biztonsági zárak, biztonsági ajtók vagy kizáródás esetén, hogy egy esetben se kelljen kétségbeesnie!

0
Óra

A Zárbarátra mint egy megbízható partnerre mindig számíthat! Ha velünk szeretné biztonságban tudni otthonát, a hét minden napján, 0-24 órában, non-stop ügyfélszolgálattal állunk a rendelkezésére Budapest és Pest megye területén (III, XIII kerület stb.), valamint vidéken is. Hívjon minket telefonon, ha kizárta magát otthonról, vagy ha kedvező áron történő zárcsere zárszerelés kell!

0
Megye

Budapesten és vonzáskörzetében, valamint már 19 megyében vagyunk non-stop elérhetőek, ha a zárat illetően valami nincsen rendben! Nem kell tehát a fővárosban élni ahhoz, hogy a Zárbarátot meg lehessen keresni! Zárszerelés Dunaújváros esetében kellően gyorsan, profi módszerrel? Garanciális zárszervíz Kecskemét kapcsán? Netán magyar nagyvárosban kéne rátermett szakember komplett zárcsere esetén, mert ellopták a kulcsát? Informálódjon, tájékozódjon erről és minden más dologról is honlapunkon! Hasznos és érdemes minden szolgáltatásunkat áttanulmányozni.

Zárbarát

A Zárbarát csapata több, mint 20 év szakmai tapasztalattal nyújt egyedülálló szolgáltatást ügyfelei számára, megfizethető áron, legyen szó bármilyen munkáról is.

A zárszerviz Budapest mellett azonnal megtörténő gyors kiszállással áll ügyfelei rendelkezésére Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, Kaposvár városokban, illetve vonzáskörzetükben is.

Tudjuk hogy a zárszerelés zárcsere zárjavítás olykor egyáltalán nem várathat magára! Zárszerelő szakembereink garantáltan a helyszínre érkeznek igen rövid időn belül (30-60 perc). Zárszerelés, zárjavítás éjjel-nappal, hétvégén és ünnepnapokon is, a lehető leggyorsabban – ahogy kell.

Elérhetőségeink

Kérdése van? Igény szerint bármilyen kérdést megválaszolunk!

zarbarat@zarbarat.hu

Segítségre van szüksége? A Zárbarát zárszerviz Budapesten vagy akár számos vidéki városban is kapóra tud jönni!

+36 30 381 3800

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük