TOP 5 eset, amikor célszerű a zárcsere:

ajtó javítás

A zár elromlik ..

Amikor egy zár használhatatlanná válik, nincs mit tenni, jöhet a zárcsere. Nem minden zárat érdemes azonban saját kezűleg kicserélni, még ha ezermesternek is érzi valaki magát. A biztonságos zárcsere érdekében érdemes szakembert hívni. A zárbarát csapata az év bármely napján a nap 24 órájában a rendelkezésére áll!

Zárbarát

A kulcs elveszett..

Amikor elveszik a kulcs magától értetődő, hogy szükséges-e a zárcsere. Nem tudhatjuk ki találta meg, hová került, így azt sem tudhatjuk, hogy otthonunk továbbra is biztonságos védelem alatt áll-e.

Zárcsere beletört kulcs esetén..

Ha beletörik a kulcs a zárba szintén zárcsere szükséges, mivel a beletört kulcs darabot legtöbb esetben lehetettlen kivenni a zárból.

Zárbarát

Régi típusú zár esetén..

A régi típusú zárak többsége még a mai napig jól működik. Ezzel nincs is baj. A probléma ott kezdődik, amikor a tolvajok, betörők könnyűszerrel ki tudják nyitni a régi zárakat, és lakásunk már nincs biztonságban.  Ide kattintva megláthatja mennyi idő egy zárat kinyitni.

Zárbarát

Lakásvásárlás, tulajdonosváltás esetén..

Lakásvásárlás esetén nagyon lényeges, hogy megtörténjen a zárcsere. Nem tudhatjuk ugyanis, hogy hány másolat készült a kulcsokról, kinek van még kulcsa lakásunkhoz rajtunk kívül. Célszerű ilyenkor a zárakat a már meglevőnél modernebbre, biztonságosabbra cserélni. Ebben bármikor a segítségére siet a zárbarát csapata. Hívjon minket bizalommal.

Szeretne többet tudni a zárcseréről? Kattintson a ZÁRCSERE gombra

0 +
Év

Több mint két évtizedes szakmai tapasztalatunk biztosítja, hogy bármilyen esettel is álljunk szemben, a zarszereles sikere garantált lesz! Bennünk még nem csalódott egyetlen megbízó sem, aki a biztonság miatt keresett fel minket! A Zárbarát messze többet tud, mint pusztán a zárak forgalmazása; ha zárszerelő lakatos kell, Budapest egész területén és megannyi vidéki városban állunk rendelkezésre – betörés után is, amikor a meglévő zárszerkezet és kulcs már semmit nem ér! Hívjon bizalommal, amennyiben nincs meg a kulcs vagy egyáltalán nem nyitható Önnél a műanyag ajtó!

0
Ügyfél

Hogy milyen a reputációnk? Elégedett ügyfelek ezrei tanúsítják szolgáltatásaink egyenletes minőségét, és azokat a magas szakmai értékeket, melyeket cégünk magáénak vall. Ha védelem kell, forduljon hozzánk bizalommal, és mi megfelelő megoldást kínálunk Önnek – biztonsági zárak, biztonsági ajtók vagy kizáródás esetén, hogy egy esetben se kelljen kétségbeesnie!

0
Óra

A Zárbarátra mint egy megbízható partnerre mindig számíthat! Ha velünk szeretné biztonságban tudni otthonát, a hét minden napján, 0-24 órában, non-stop ügyfélszolgálattal állunk a rendelkezésére Budapest és Pest megye területén (III, XIII kerület stb.), valamint vidéken is. Hívjon minket telefonon, ha kizárta magát otthonról, vagy ha kedvező áron történő zárcsere zárszerelés kell!

0
Megye

Budapesten és vonzáskörzetében, valamint már 19 megyében vagyunk non-stop elérhetőek, ha a zárat illetően valami nincsen rendben! Nem kell tehát a fővárosban élni ahhoz, hogy a Zárbarátot meg lehessen keresni! Zárszerelés Dunaújváros esetében kellően gyorsan, profi módszerrel? Garanciális zárszervíz Kecskemét kapcsán? Netán magyar nagyvárosban kéne rátermett szakember komplett zárcsere esetén, mert ellopták a kulcsát? Informálódjon, tájékozódjon erről és minden más dologról is honlapunkon! Hasznos és érdemes minden szolgáltatásunkat áttanulmányozni.

Zárbarát

A Zárbarát csapata több, mint 20 év szakmai tapasztalattal nyújt egyedülálló szolgáltatást ügyfelei számára, megfizethető áron, legyen szó bármilyen munkáról is.

A zárszerviz Budapest mellett azonnal megtörténő gyors kiszállással áll ügyfelei rendelkezésére Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, Kaposvár városokban, illetve vonzáskörzetükben is.

Tudjuk hogy a zárszerelés zárcsere zárjavítás olykor egyáltalán nem várathat magára! Zárszerelő szakembereink garantáltan a helyszínre érkeznek igen rövid időn belül (30-60 perc). Zárszerelés, zárjavítás éjjel-nappal, hétvégén és ünnepnapokon is, a lehető leggyorsabban – ahogy kell.

Elérhetőségeink

Kérdése van? Igény szerint bármilyen kérdést megválaszolunk!

zarbarat@zarbarat.hu

Segítségre van szüksége? A Zárbarát zárszerviz Budapesten vagy akár számos vidéki városban is kapóra tud jönni!

+36 30 381 3800

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük