SCHÜCO alumínium ajtó szerelés

Zárbarát

Az ajtók karbantartására is kell gondolnunk, ha azt szeretnénk, hogy egy jól működő nyílászáró védje az ingatlant, legyen az egy iroda vagy valakinek az otthona. A műanyag-, fa- és alumínium nyílászárók javításából egyaránt kivesszük a részünket, így ha ezekkel akad problémája, úgy bizalommal fordulhat hozzánk!

Az alumínium nyílászárók legfőbb előnye, hogy hatékonyan állják a sarat az időjárással szemben. Legyen akár különösen hideg vagy túlzott meleg, hőszigetelésben verhetetlenek az alumínium kategóriában!

A SCHÜCO alumínium ajtók jellemzői:

Első ránézésre, ami mindenkinek szembetűnik, az igényes formatervezés. A különböző szélek, formák és az üvegezés típusa mind kiváló minőségben elérhető. De nézzük, hogy lényegében melyek azok a tulajdonságok, amik miatt olyan népszerűek a SCHÜCO alumínium nyílászárók!

Magas, esetenként kiemelkedő hőszigetelés:

A stabil, hőszigetelt alumínium profilok széles izolációs zónával rendelkeznek. Ennek hatására nyáron kellemes hűvös, télen pedig kellemesen meleg helységbe léphetünk be még akkor is, hogyha nagyobb üvegfelületekkel rendelkeznek a nyílászárók.

Hangszigetelés:

Alapvető jellemzőjük a kiváló hangszigetelés, ugyanakkor az átlagosnál magasabb szintű hangszigeteltséget is választhatunk. Erre általában akkor van szükség, amikor az ingatlan forgalmas helyen található.

Komfortos nyitás és zárás:

A SCHÜCO kínálatában megtalálható toló nyíló harmonika ajtóknál az ajtók szárnyait egyszerű mozdulattal ki- és be tudjuk hajtani a komfortosan kialakított egykezes kilincsek által. Amit még itt fontos megemlíteni, hogy eltolásnál a szárnyak rendkívül halkan gurulnak a sínen.

Betörésgátlás:

WK2, WK3, RC3 osztályig védett, mely az ellenállási időre és a betörés módszerére vonatkozóan jelöli a betörésvédelmet. Ezek az értékek modellenként eltérőek, így a választásnál nem árt ezeknek a tulajdonságoknak is utánajárni, amennyiben magasabb szintű védelemre vágyunk. Magas követelményeknek tudnak eleget tenni a Schüco alumínium ajtók. Némelyik ajtórendszer az épületfelügyeleti és biztonsági rendszerbe is beköthető.

Tűzgátlás:

Egyes modellek a megfelelő alkatrészeknek és kiegészítőknek köszönhetően képesek kiemelkedő tűzvédelmet nyújtani. Ez a tulajdonság szintén eltérő lehet modelltől függően.

Egyszerű karbantartás:

Ez az adottság döntő szempont lehet a megfelelő nyílászáró kiválasztásánál, hiszen egyúttal a tartósságot is figyelembe kell venni ilyenkor. Többféle választható profilszín van, amelyiket porszórással vagy eloxálással felületkezeltek. Tartós megoldás, hiszen ezáltal karbantartásuk egyszerűbb lehet.

SCHÜCO alumínium ajtó szerelés

Mikor válik időszerűvé az alumínium ajtó javítása?

Ahogyan bármelyik nyílászárónál, úgy az alumíniummal is előfordulhat, hogy a rendszeres használtban a kopó-csúszó alkatrészek meghibásodnak Nem egyedi eset, mindez karbantartással megelőzhető.

Többségében a középületekben jellemző ezeknek a nyílászáróknak a különböző profil szerkezetek felhasználása, ugyanakkor nem ritka, hogy a magánlakásokba is beépítésre kerülnek.

Megfelelő felületkezeléssel elérhető, hogy valóban hosszú távú, tartós megoldásra találjunk bennük. Ehhez eloxálást vagy porszórást alkalmaznak.

Melyek a jellemző hibajelenségek, amelyek következménye lehet a SCHÜCO alumínium ajtó szerelése?

Vasalat kopása, vasalati elem törés:

Kopás és törés a leggyakrabban a tok és a szárny keretének profiljához illesztett alkatrészeknél figyelhető meg. De ugyanígy a nem kezelt megnyúlás működési problémához vezet. 

Szárnyak megereszkedése, meglógása:

Amikor meglógnak az ajtószárnyak, az ajtó becsukása nehézkessé válik, ilyenkor akadozást észlelhetünk. A szárnyak helyszínen történő szétszerelése, ékelése miatt szakemberre lesz szükség, hogy korrigáljuk a hibajelenséget.

Pántok kopása, törése:

Ha jobban belegondolunk, ezek azok az alkatrészek, amelyek talán a legjobban igénybe vannak véve. Így érthető, hogy idővel elhasználódnak, főleg egy nagy forgalommal bíró alumínium nyílászáró esetében. A megfelelő pánt rendszer kiválasztása hozzáértést igényel, ezért is érdemes szameberre bízni a cserét, javítást.

Ajtózár problémák, a zár elhasználódása:

Bármilyen rendellenesség figyelmeztethet bennünket, hogy eljött a javítás vagy a csere ideje. Ezt nem szabad elhanyagolni, hiszen a zár, mint védelmi rendszer van jelen a bejárati ajtókban. Mivel a rendszer zár nem helyettesíthető csak úgy bármivel, szintén szakértelmet követel a probléma megoldása.

Felületi sérülések:

Az alumínium ajtókat és ablakokat porszórással festik, illetve eloxálják. Ezek kellő védelmet nyújtanak hosszú távon, azonban a különféle mechanikus behatások miatt előfordulhat kopás. Ezt újabb eloxált vagy porszórt festési technikával orvosolhatjuk, a nagyságuk és mélységük figyelembevételével.

Törött üveg:

Üvegtörés utáni feladat, hogy új hőszigetelő üvegek behelyezésére van szükség. Nyilván ezek is speciális tulajdonságokkal rendelkeznek (ha a függönyfal jellegzetességeit nézzük, akár ajtó ablak), ezért ha bármilyen sérülés vagy törés miatt cserére, újraüvegezésre kerül a sor, akkor a megfelelő anyag kiválasztása kulcsfontosságú a nyílászáró (ajtók, ablakok) kiváló hőszigetelő és hangszigetelő tulajdonságainak megőrzése érdekében.

Amennyiben ezek közül bármelyik problémával találkozik és teljes vagy részleges ajtó szerelésre tart igényt, úgy cégünk a 100%-ig bevizsgált SCHÜCO alumínium rendszerek szakértőjeként készséggel áll rendelkezésére!

Cégünket keresheti az alumínium ajtókhoz:

–          javítás a helyszínen

–          beállítás és csere, ajtók beépítése

–          zárcsere, helyszíni szerelés

–          műszaki nyitás beragadt zár esetén

–          újrapántolás, pántok és zsanérok, vasalatok cseréje

miatt, ezekben mind segíteni tudunk, hogy az ajtó újra megfelelően működhessen!

Megbízhatóság
100%
Minőség
100%
Tapasztalat
100%
0 +
Év

Több mint két évtizedes szakmai tapasztalatunk biztosítja, hogy bármilyen esettel is álljunk szemben, a zarszereles sikere garantált lesz! Bennünk még nem csalódott egyetlen megbízó sem, aki a biztonság miatt keresett fel minket! A Zárbarát messze többet tud, mint pusztán a zárak forgalmazása; ha zárszerelő lakatos kell, Budapest egész területén és megannyi vidéki városban állunk rendelkezésre – betörés után is, amikor a meglévő zárszerkezet és kulcs már semmit nem ér! Hívjon bizalommal, amennyiben nincs meg a kulcs vagy egyáltalán nem nyitható Önnél a műanyag ajtó!

0
Ügyfél

Hogy milyen a reputációnk? Elégedett ügyfelek ezrei tanúsítják szolgáltatásaink egyenletes minőségét, és azokat a magas szakmai értékeket, melyeket cégünk magáénak vall. Ha védelem kell, forduljon hozzánk bizalommal, és mi megfelelő megoldást kínálunk Önnek – biztonsági zárak, biztonsági ajtók vagy kizáródás esetén, hogy egy esetben se kelljen kétségbeesnie!

0
Óra

A Zárbarátra mint egy megbízható partnerre mindig számíthat! Ha velünk szeretné biztonságban tudni otthonát, a hét minden napján, 0-24 órában, non-stop ügyfélszolgálattal állunk a rendelkezésére Budapest és Pest megye területén (III, XIII kerület stb.), valamint vidéken is. Hívjon minket telefonon, ha kizárta magát otthonról, vagy ha kedvező áron történő zárcsere zárszerelés kell!

0
Megye

Budapesten és vonzáskörzetében, valamint már 19 megyében vagyunk non-stop elérhetőek, ha a zárat illetően valami nincsen rendben! Nem kell tehát a fővárosban élni ahhoz, hogy a Zárbarátot meg lehessen keresni! Zárszerelés Dunaújváros esetében kellően gyorsan, profi módszerrel? Garanciális zárszervíz Kecskemét kapcsán? Netán magyar nagyvárosban kéne rátermett szakember komplett zárcsere esetén, mert ellopták a kulcsát? Informálódjon, tájékozódjon erről és minden más dologról is honlapunkon! Hasznos és érdemes minden szolgáltatásunkat áttanulmányozni.

Zárbarát

A Zárbarát csapata több, mint 20 év szakmai tapasztalattal nyújt egyedülálló szolgáltatást ügyfelei számára, megfizethető áron, legyen szó bármilyen munkáról is.

A zárszerviz Budapest mellett azonnal megtörténő gyors kiszállással áll ügyfelei rendelkezésére Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, Kaposvár városokban, illetve vonzáskörzetükben is.

Tudjuk hogy a zárszerelés zárcsere zárjavítás olykor egyáltalán nem várathat magára! Zárszerelő szakembereink garantáltan a helyszínre érkeznek igen rövid időn belül (30-60 perc). Zárszerelés, zárjavítás éjjel-nappal, hétvégén és ünnepnapokon is, a lehető leggyorsabban – ahogy kell.

Elérhetőségeink

Kérdése van? Igény szerint bármilyen kérdést megválaszolunk!

zarbarat@zarbarat.hu

Segítségre van szüksége? A Zárbarát zárszerviz Budapesten vagy akár számos vidéki városban is kapóra tud jönni!

+36 30 381 3800

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük