SCHÜCO alumínium ajtó javítás

Zárbarát

Melyek az alumínium nyílászárók jellemzői általában?

Az emberek általában azért választják az alumínium nyílászárókat, mert jól ellenállnak a különböző időjárási viszonyoknak.

A megfelelő felületkezelés azonban elengedhetetlen, hogy ezt az előnyt sokáig élvezhessük. Az eloxálás, mint felületkezelés, vagyis egy ellenálló oxidréteg kialakítása segíthet abban, hogy hosszú távon ellenálljon az ajtónk, ablakunk a környezeti hatásoknak. A festés szintén egy opció, azonban a festék kiválasztását illetően javasolt alaposan tájékozódni.

Az olyan első osztályú termékek esetében, mint amiket a 100%-ig bevizsgált SCHÜCO alumínium rendszerek kínálnak, számos előnyös tulajdonságot élvezhetünk!

Formatervezett megjelenés, kiváló minőség, modern külső minden nyílászáró esetében. A nyílászárókkal kapcsolatos referenciák számos pozitívumot említenek. Teljes körű elégedettség jellemzi a Schüco nyílászárók felhasználóit.

Bár középületi felhasználás jellemzi, a magánlakásokban is megtalálni az alumínium ajtókat, ablakokat. Azonban többnyire irodákban, üzlethelységekben, esetleg társasházakban találkozunk alumínium ajtóval. Amennyiben nem figyelünk oda a választásnál és az olcsóbb termékekre hajlunk, ismeretlen márkát választunk, akkor relatíve rövid időn belül számolnunk kell azzal, hogy meghibásodik az ajtó, ablak.

Mi a teendő, amennyiben javítani kell a nyílászárót?

Jellemző hibajelenségek:

 • Pántok elhasználódása, törése.
 • Szárnyak meglógása, megereszkedése.
 • Vasalati elem törés.
 • Vasalat kopása.
 • Üvegtörés üvegezett változatoknál.
 • Felületi sérülések.
 • Ajtózár elhasználódása.

Fontos, hogy amennyiben az ajtózárral akad gond és az alumínium ajtó javítása emiatt válik szükségessé, akkor mivel rendszer zárról van szó, mindenképp érdemes szakemberre bízni a javítást! Ebben is szakértő segítséget tudunk nyújtani profi zárszerelő cégként!

SCHÜCO alumínium ajtó javítása cégünkkel!

Az általános szolgáltatások közé tartozik a fentiek fényében az alumínium ajtó:

 • javítása
 • beállítás
 • zárcsere
 • műszaki nyitás
 • újrapántolás
 • üvegezés.

Ahogyan a műanyag nyílászáróknál, úgy az alumínium esetében is lehetőség van egyedi méretben történő gyártásra. Azonban a megfelelő tervezés hiányában, a beépítése során elhanyagolt részletek miatt szintén szükségszerűvé válhat az idő előtti javítás. Mivel az alumíniumból készült nyílászárók javítása neméppen egyeztethető össze a hagyományos ablak- és ajtó javítással, így mindenképp hozzáértést és speciális alkatrészeket kívánnak meg.

Gyakori hiba, hogy meglógnak az ajtószárnyak. Ennek hatására az ajtó becsukása nehézkessé válik, akadozást észlelhetünk. Sajnos a nem megfelelő zárás és a probléma mellőzése a vasalati elem töréséhez vezethet.

Sokszor találkozunk azzal a problémával is, hogy az ajtózár elhasználódik, valamilyen okból nem működik megfelelően. Az alumínium bejárati ajtók zárja különleges szakértelmet igényel, hiszen cseppet sem mindegy, hogy mivel helyettesítjük azt a cserénél. Ezzel kapcsolatban, alumínium ajtó javítások és zárcsere kapcsán egyaránt bizalommal fordulhat hozzánk!

A tok és szárny keretének profiljához illesztett alkatrészek esetében is megfigyelhető a kopás, illetve megnyúlás, amely szintén működési problémához vezet. A felületi sérülések javítása szakértő munkát igényel.

A pántok elhasználódása is előfordul azoknál a nyílászáróknál, amelyek nagymértékű igénybevételnek vannak kitéve. Ezek esetében a rendszer-pánt cseréje ismételten szakembert kíván!

SCHÜCO alumínium ajtó javítás

De mit tudnak a SCHÜCO alumínium ajtók és ablakok?

Magas-, sőt egyes modelleknél kiemelkedő hőszigetelés:

Köszönhetően a stabil, hőszigetelt alumínium profiloknak, melyek széles izolációs zónával rendelkeznek, nyáron kellemes hűvös, télen kellő meleg a helységben annak ellenére, ha nagyobb üvegezett felületek vannak a nyílászárón.

Remek hangszigetelés:

Igény szerint az átlagosnál magasabb szintű hangszigeteltséget is kérhetünk a bejárati ajtó beépítés során, így egy főút mellett található irodában is zavartalanul dolgozhatunk odabent.

Komfortos nyitás-zárás:

Harmonika ajtó esetén az ajtók szárnyai egyszerű mozdulattal ki- és behajthatók, erőlködés nélkül is a komfortos egykezes kilincsek segítségével. A szárnyak eltolásnál rendkívül halkan gurulnak a sínen, amennyiben ilyen modellt választunk.

Betörésgátlás:

WK2, WK3, RC3 osztályig védett, mely az ellenállási időre és a betörés módszerére vonatkozóan jelöli a betörésvédelmet.

Tűzgátlás:

Bizonyos modellek a megfelelő alkatrészekkel, kiegészítőkkel képesek megfelelő tűzvédelmet nyújtani. Ez a tulajdonság modellenként eltérő lehet.

Rendszervizsgált biztonság:

Magas követelményeknek tudnak eleget tenni a Schüco alumínium ajtók. Némely ajtórendszer beköthető az épületfelügyeleti és biztonsági rendszerbe.

Egyszerű karbantartás:

Többféle választható profilszín jellemzi az ajtókat, amelyek porszórással, illetve eloxálással vannak felületkezelve. Ezek tartós megoldást nyújtanak, karbantartásuk egyszerűbb.

Amennyiben alumínium ajtó javításra van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot, mi pedig a helyszíni felmérés elvégzése után ismertetjük a lehetőségeket a javítással kapcsolatban. Az alkatrészek beszerzéséről mi gondoskodunk a felmérés utáni igények szerint, így Önnek ezzel sem kell foglalkoznia. Azt tudni kell, hogy a minőségi SCHÜCO nyílászárók speciális rendszerrel rendelkeznek az alkatrészeket illetően. Ezek kiválasztása, beszerzése egy laikus számára semmiképp sem egyszerű feladat. A jövőbeli gondtalan működés érdekében mi mindenben segítünk! Ajtók beépítése – beállítása – csere -javítás.

Zárbarát – Minden Jog Fenntartva

Megbízhatóság
100%
Minőség
100%
Tapasztalat
100%
0 +
Év

Több mint két évtizedes szakmai tapasztalatunk biztosítja, hogy bármilyen esettel is álljunk szemben, a zarszereles sikere garantált lesz! Bennünk még nem csalódott egyetlen megbízó sem, aki a biztonság miatt keresett fel minket! A Zárbarát messze többet tud, mint pusztán a zárak forgalmazása; ha zárszerelő lakatos kell, Budapest egész területén és megannyi vidéki városban állunk rendelkezésre – betörés után is, amikor a meglévő zárszerkezet és kulcs már semmit nem ér! Hívjon bizalommal, amennyiben nincs meg a kulcs vagy egyáltalán nem nyitható Önnél a műanyag ajtó!

0
Ügyfél

Hogy milyen a reputációnk? Elégedett ügyfelek ezrei tanúsítják szolgáltatásaink egyenletes minőségét, és azokat a magas szakmai értékeket, melyeket cégünk magáénak vall. Ha védelem kell, forduljon hozzánk bizalommal, és mi megfelelő megoldást kínálunk Önnek – biztonsági zárak, biztonsági ajtók vagy kizáródás esetén, hogy egy esetben se kelljen kétségbeesnie!

0
Óra

A Zárbarátra mint egy megbízható partnerre mindig számíthat! Ha velünk szeretné biztonságban tudni otthonát, a hét minden napján, 0-24 órában, non-stop ügyfélszolgálattal állunk a rendelkezésére Budapest és Pest megye területén (III, XIII kerület stb.), valamint vidéken is. Hívjon minket telefonon, ha kizárta magát otthonról, vagy ha kedvező áron történő zárcsere zárszerelés kell!

0
Megye

Budapesten és vonzáskörzetében, valamint már 19 megyében vagyunk non-stop elérhetőek, ha a zárat illetően valami nincsen rendben! Nem kell tehát a fővárosban élni ahhoz, hogy a Zárbarátot meg lehessen keresni! Zárszerelés Dunaújváros esetében kellően gyorsan, profi módszerrel? Garanciális zárszervíz Kecskemét kapcsán? Netán magyar nagyvárosban kéne rátermett szakember komplett zárcsere esetén, mert ellopták a kulcsát? Informálódjon, tájékozódjon erről és minden más dologról is honlapunkon! Hasznos és érdemes minden szolgáltatásunkat áttanulmányozni.

Zárbarát

A Zárbarát csapata több, mint 20 év szakmai tapasztalattal nyújt egyedülálló szolgáltatást ügyfelei számára, megfizethető áron, legyen szó bármilyen munkáról is.

A zárszerviz Budapest mellett azonnal megtörténő gyors kiszállással áll ügyfelei rendelkezésére Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, Kaposvár városokban, illetve vonzáskörzetükben is.

Tudjuk hogy a zárszerelés zárcsere zárjavítás olykor egyáltalán nem várathat magára! Zárszerelő szakembereink garantáltan a helyszínre érkeznek igen rövid időn belül (30-60 perc). Zárszerelés, zárjavítás éjjel-nappal, hétvégén és ünnepnapokon is, a lehető leggyorsabban – ahogy kell.

Elérhetőségeink

Kérdése van? Igény szerint bármilyen kérdést megválaszolunk!

zarbarat@zarbarat.hu

Segítségre van szüksége? A Zárbarát zárszerviz Budapesten vagy akár számos vidéki városban is kapóra tud jönni!

+36 30 381 3800

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük