Az 5 ponton záródó ajtó kinyitása és működése

ajtó javítás




A biztonság elsődleges, de sajnos egy jó YouTube videó is alkalmas lehet a betörőknek ahhoz, hogy elleshessék a különböző praktikákat a zárak feltöréséhez. Milyen ajtót érdemes választani? Mit tehetünk a nagyobb biztonságért?


A másik oldal: Na de mi van akkor, ha már rendelkezünk biztonsági ajtóval, de azt nem tudjuk kinyitni valamiért?

5 ponton záródó ajtó kinyitása

Amikor végre megvesszük, vagy felépítjük álmaink otthonát, akkor mindannyian arra törekszünk, hogy az barátságos legyen és harmóniát sugározzon. A bejárat legyen kellemes a bejárati ajtó pedig nagyon biztonságos. Ez utóbbinál viszont, figyelmesnek és körültekintőnek lennünk!

Tájékozódás-, és szakmai tapasztalat nélkül, belefuthatunk egy jól hangzó, és látszatra biztonságosnak tűnő „biztonsági ajtó, vagy páncélajtó” vonzó csapdájába is, természetesen nagyon „kedvező áron”, amelyek általában, a gyenge minőségű kínai „páncélajtó, műanyagajtók és társaik, amelyek másfél perc alatt drasztikus módszerrel áttörhetőek. A megoldás a tájékozódás a többpontos zárak, zárbetétek terén, valamint a megfelelő ajtót és zárbetétet kiválasztani az igényeknek, elképzeléseknek megfelelően. Szükség esetén akár profi segítséget is kérhetünk az ajtózárak kapcsán.

Az igazi páncélajtók, kb. 100 kilósak, és nem 50 ezer forintba kerülnek (max. a kilincs rajta), hanem ennek többszörösébe. A legbiztonságosabb ajtók jelenleg, az acélszerkezetű biztonsági ajtók, amelyek esztétikai igények miatt, faburkolattal rendelkeznek. (Ezek felelnek meg a MABISZ legmagasabb biztonsági kategóriájának.)

5 ponton záródó ajtó kinyitása – házi módszerekkel

Amikor új ingatlanba költözünk, és látjuk, hogy 5 ponton záródó ajtó védi értékeinket az új otthonunkban, akkor megnyugodva dőlünk hátra, hogy biztonságban vagyunk, a kulcsot a kezünkben tartva. Tudjuk, hogy ez a 5 ponton záródó ajtó zárszerkezete biztonságos, pláne, ha van hozzá egy kiváló zárbetét, amely több típusú támadás elleni védettséggel rendelkezik. Tehát „nem nyitható”, és így biztonságos!  Furcsa módon, ez a tudás, a semmivé válik akkor, amikor valami oknál fogva nem nyílik a zár és a tulajdonos mégis úgy gondolja, hogy ő bizony kinyitja azt. Például amikor nincs meg a kulcs, mert elveszett vagy a munkahelyen maradt, netalán éppen beletört a zárba, stb. Megfeledkezve minden biztonságról, megpróbálja kinyitni a biztonsági zárat házi módszerekkel. Ilyenkor előkerülnek az ilyen-olyan csipeszek, hajcsatok, csavarhúzók, ollók, és ki tudja még milyen „szerszámok”, amivel aztán persze semmire sem jut.

Senkinek nem javasoljuk ezeket a módszereket, ugyanis, az 5 ponton záródó ajtó kinyitása házi módszerekkel lehetetlen!

Csak nagyobb károkat okoznak ezzel a zárbetétben, a zárszerkezetben, rosszabb esetben még az ajtóban is. Érdemes hozzáértőre bízni a dolgot, hiszen a nyitás már nagy szakértelmet igényel egy ilyen ajtózár esetében. Ugyan a régi nyílászárók, műanyag ajtók nyitása mindössze pár percet vesz igénybe egy laikusabb személynek is, itt fel kell készülni rá, hogy nem olyan egyszerű a dolog. Ha időszerű a csere és nagyobb biztonságot nyújtó ajtókat szeretnénk, akkor két opció van elsőre, annak az egyik lehetősége az ajtócsere többpontos zárral vagy a meg lévő ajtóra hevederzár felszerelése.

A Zárbarát szakemberei, zárspecialistáink, nemcsak, hogy tanulták a szakmát, és folyamatosan képzik magukat, hanem rendelkeznek a zárnyitáshoz szükséges speciális eszközökkel és gyakorlattal is. Hívás után azonnal indulunk, és 30-60 percen belül a helyszínen vagyunk.  Jelenleg 19 megyében számíthatnak ránk ügyfeleink, ügyeletünknek köszönhetően pedig ünnepnap és éjjel is, a nap 24 órájában. Hívjon minket bizalommal zárnyitás miatt!

5 ponton záródó ajtó kinyitása – hogyan lehetséges?

Az 5 ponton záródó ajtó kinyitása, egy betörésvédelemmel ellátott zárbetéttel lehetetlen feladatnak tűnik, de nem nekünk, szakembereknek!

Ugyanis, a betörés ellen védett zárbetétekre jellemző, hogy ugyan megnehezítik a betörő dolgát azzal, hogy sokkal tovább tart a kinyitása, mint egy hagyományos, vagy védtelen zárnak, de nem lehetetlen. Mivel a betörők gyenge pontja az idő, nem szívesen bajlódnak az olyan zárakkal, amelynek kinyitása és így a bejutás 20-30 percet is igénybe vehet (pláne ha több ilyen zár is van a bejárati ajtón), hanem inkább továbbállnak és keresik a könnyebb utat.

Tehát, az 5 ponton záródó ajtó kinyitása, nekünk, a Zárbarát szakembereinek, zárspecialistáinak nem okoz gondot, ami viszont bizonyos esetekben jó hír is lehet. Olyan esetben például, ha elveszett a kulcs, vagy éppen kizárta magát otthonából, vagy bármilyen felmerülő probléma miatt nem tud bemenni lakásába, házába. Ilyen esetben viszont, mi tudunk segíteni Önnek! Non-stop hívható ügyeletünk ünnepnapokon, és éjjel is elérhető, és azonnal indulunk a segítségére.

Nemcsak 5 ponton záródó ajtó kinyitását oldjuk meg, hanem bármilyen zárproblémáját, legyen az zárcsere, zárjavítás, ajtónyitás, ajtójavítás, autónyitás, elektromos fém kapu javítás-, készítés, biztonsági rácsok készítése (MABISZ kategóriái szerint), telepítése, illetve biztonságtechnikai szaktanácsadás otthonára vetítve. Sürgősségi szolgáltatást nyújtunk betörés utáni nyílászáró helyreállításakor, hogy biztonságban tudhassa családját.

Pest megye és Budapest mellett, további 19 megyében állunk ügyfeleink rendelkezésére, a nap 24 órájában, és ünnepnapon is. Hívjon, azonnal indulunk!

Megbízhatóság
100%
Minőség
100%
Tapasztalat
100%
Év
0 +

Több mint két évtizedes szakmai tapasztalatunk biztosítja, hogy bármilyen esettel is álljunk szemben, a zarszereles sikere garantált lesz! Bennünk még nem csalódott egyetlen megbízó sem, aki a biztonság miatt keresett fel minket! A Zárbarát messze többet tud, mint pusztán a zárak forgalmazása; ha zárszerelő lakatos kell, Budapest egész területén és megannyi vidéki városban állunk rendelkezésre – betörés után is, amikor a meglévő zárszerkezet és kulcs már semmit nem ér! Hívjon bizalommal, amennyiben nincs meg a kulcs vagy egyáltalán nem nyitható Önnél a műanyag ajtó!

Ügyfél
0

Hogy milyen a reputációnk? Elégedett ügyfelek ezrei tanúsítják szolgáltatásaink egyenletes minőségét, és azokat a magas szakmai értékeket, melyeket cégünk magáénak vall. Ha védelem kell, forduljon hozzánk bizalommal, és mi megfelelő megoldást kínálunk Önnek – biztonsági zárak, biztonsági ajtók vagy kizáródás esetén, hogy egy esetben se kelljen kétségbeesnie!

Óra
0

A Zárbarátra mint egy megbízható partnerre mindig számíthat! Ha velünk szeretné biztonságban tudni otthonát, a hét minden napján, 0-24 órában, non-stop ügyfélszolgálattal állunk a rendelkezésére Budapest és Pest megye területén (III, XIII kerület stb.), valamint vidéken is. Hívjon minket telefonon, ha kizárta magát otthonról, vagy ha kedvező áron történő zárcsere zárszerelés kell!

Megye
0

Budapesten és vonzáskörzetében, valamint már 19 megyében vagyunk non-stop elérhetőek, ha a zárat illetően valami nincsen rendben! Nem kell tehát a fővárosban élni ahhoz, hogy a Zárbarátot meg lehessen keresni! Zárszerelés Dunaújváros esetében kellően gyorsan, profi módszerrel? Garanciális zárszervíz Kecskemét kapcsán? Netán magyar nagyvárosban kéne rátermett szakember komplett zárcsere esetén, mert ellopták a kulcsát? Informálódjon, tájékozódjon erről és minden más dologról is honlapunkon! Hasznos és érdemes minden szolgáltatásunkat áttanulmányozni.

Zárbarát

A Zárbarát csapata több, mint 20 év szakmai tapasztalattal nyújt egyedülálló szolgáltatást ügyfelei számára, megfizethető áron, legyen szó bármilyen munkáról is.

A zárszerviz Budapest mellett azonnal megtörténő gyors kiszállással áll ügyfelei rendelkezésére Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, Kaposvár városokban, illetve vonzáskörzetükben is.

Tudjuk hogy a zárszerelés zárcsere zárjavítás olykor egyáltalán nem várathat magára! Zárszerelő szakembereink garantáltan a helyszínre érkeznek igen rövid időn belül (30-60 perc). Zárszerelés, zárjavítás éjjel-nappal, hétvégén és ünnepnapokon is, a lehető leggyorsabban – ahogy kell.

Elérhetőségeink

Kérdése van? Igény szerint bármilyen kérdést megválaszolunk!

zarbarat@zarbarat.hu

Segítségre van szüksége? A Zárbarát zárszerviz Budapesten vagy akár számos vidéki városban is kapóra tud jönni!

+36 30 381 3800

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük