A két legelterjdettebb zárfeltörés módszer Magyarországon

ajtó javítás

Magyarországon általában két fajta zárfeltörési módszerrel dolgoznak a betörők, az egyik az ajtóbefeszítés, a másik a zárfeltörés módszere.

Az ajtóbefeszítés módszere:

Az ajtóbefeszítés módszer amikor a betolakodó egy feszítőszerszámot helyez az az ajtótok és az ajtólap közé, és az erőkar segítségével könnyedén
elfeszíti az ajtót a tokjától.
Ez a nyitás leginkább a vékonyabb lemezajtóknál, faajtóknál és a műanyag ajtóknál népszerű.

Ennél a módszernél a betörő nem foglalkozik azzal, hogy mekkora a kárt csinál, a gyorsaság, hatékonyság a fontos.
Mindössze egy 1-2 perc alatt véghezvihető. Az „áldozat” pedig majd vehet egy új ajtót.

A zárfeltörés módszere

Ebben az esetben egy fogó, vagy zárbetét-törő eszköz segítségével,
az ajtó síkjából kilógó zárbetétet jobbra-balra történő tekergetéssel kettétörik,
majd akár egy csavarhúzóval a zárszerkezetet visszanyitják.
Ehhez különösebb szakértelem nem kell, a szerszámok akár zsebben is elférnek és így nem okoz feltűnést a betörő személye.
Ez a folyamat gyors és nem okoz nagy zajt, ezért is a legkedveltebb betörési forma Magyarországon.

Mi a megoldás?

Minőségi, törésvédelemmel ellátott zárbetétek használata; illetve erős anyagból készült,
vastag zárvédőpajzs alkalmazása, amely kettő darab, belülről rögzített,
átmenő csavarral biztosítja, hogy kívülről ne tudják azt levenni.
A leghatásosabb megoldás azonban a kettő együttes alkalmazása.

Ha segítségre van szüksége, keresse bizalommal a Zárbarát.hu csapatát éjjel nappal legyen szó
zárcseréről vagy ajtójavításról.

Megbízhatóság
100%
Minőség
100%
Tapasztalat
100%
0 +
Év

Több mint két évtizedes szakmai tapasztalatunk biztosítja, hogy bármilyen esettel is álljunk szemben, a zarszereles sikere garantált lesz! Bennünk még nem csalódott egyetlen megbízó sem, aki a biztonság miatt keresett fel minket! A Zárbarát messze többet tud, mint pusztán a zárak forgalmazása; ha zárszerelő lakatos kell, Budapest egész területén és megannyi vidéki városban állunk rendelkezésre – betörés után is, amikor a meglévő zárszerkezet és kulcs már semmit nem ér! Hívjon bizalommal, amennyiben nincs meg a kulcs vagy egyáltalán nem nyitható Önnél a műanyag ajtó!

0
Ügyfél

Hogy milyen a reputációnk? Elégedett ügyfelek ezrei tanúsítják szolgáltatásaink egyenletes minőségét, és azokat a magas szakmai értékeket, melyeket cégünk magáénak vall. Ha védelem kell, forduljon hozzánk bizalommal, és mi megfelelő megoldást kínálunk Önnek – biztonsági zárak, biztonsági ajtók vagy kizáródás esetén, hogy egy esetben se kelljen kétségbeesnie!

0
Óra

A Zárbarátra mint egy megbízható partnerre mindig számíthat! Ha velünk szeretné biztonságban tudni otthonát, a hét minden napján, 0-24 órában, non-stop ügyfélszolgálattal állunk a rendelkezésére Budapest és Pest megye területén (III, XIII kerület stb.), valamint vidéken is. Hívjon minket telefonon, ha kizárta magát otthonról, vagy ha kedvező áron történő zárcsere zárszerelés kell!

0
Megye

Budapesten és vonzáskörzetében, valamint már 19 megyében vagyunk non-stop elérhetőek, ha a zárat illetően valami nincsen rendben! Nem kell tehát a fővárosban élni ahhoz, hogy a Zárbarátot meg lehessen keresni! Zárszerelés Dunaújváros esetében kellően gyorsan, profi módszerrel? Garanciális zárszervíz Kecskemét kapcsán? Netán magyar nagyvárosban kéne rátermett szakember komplett zárcsere esetén, mert ellopták a kulcsát? Informálódjon, tájékozódjon erről és minden más dologról is honlapunkon! Hasznos és érdemes minden szolgáltatásunkat áttanulmányozni.

Zárbarát

A Zárbarát csapata több, mint 20 év szakmai tapasztalattal nyújt egyedülálló szolgáltatást ügyfelei számára, megfizethető áron, legyen szó bármilyen munkáról is.

A zárszerviz Budapest mellett azonnal megtörténő gyors kiszállással áll ügyfelei rendelkezésére Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, Kaposvár városokban, illetve vonzáskörzetükben is.

Tudjuk hogy a zárszerelés zárcsere zárjavítás olykor egyáltalán nem várathat magára! Zárszerelő szakembereink garantáltan a helyszínre érkeznek igen rövid időn belül (30-60 perc). Zárszerelés, zárjavítás éjjel-nappal, hétvégén és ünnepnapokon is, a lehető leggyorsabban – ahogy kell.

Elérhetőségeink

Kérdése van? Igény szerint bármilyen kérdést megválaszolunk!

zarbarat@zarbarat.hu

Segítségre van szüksége? A Zárbarát zárszerviz Budapesten vagy akár számos vidéki városban is kapóra tud jönni!

+36 30 381 3800

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük