Zárjavítás zárcsere kedvező áron

Zárjavítás szolgálatunk minden esetben rendkívül kedvező áron dolgozik - bejárati ajtó és biztonsági ajtó esetében is. Ennek egyik oka, hogy a zárjavítás során saját autóinkkal dolgozunk, melyek minden zárral és lakatos munkával (ajtónyitás, zárnyitás, zár javítás stb.) kapcsolatosan teljes körű módon felszereltek. Zárjavításkor, zárcsere zárszerviz kapcsán ezért nem szükséges a több kiszállás, mely növelné a költségeket; a zárszervíz árak így alacsonyan tarthatóak, mégpedig kiszállási díj nélkül, ingyenes helyszíni felmérés mellett! Az esetleges zárcsere Budapest városában (vagy akár más magyar nagyvárosban) így nem jelenthet gondot. Zárcsere esetén, zárjavítás során a felhasznált alakatrészeket rendkívül kedvező áron tudjuk biztosítani, teljes körű garanciát mellékelve az elvégzett munkához. Ha a zárjavítás azonnal szükséges (ne feledjük: egy ajtó zárcsere után rögtön védettebbé válik), nem tud a helyreállítás, szerelés munkáját illetően jobb céget mondani a Zárbarátnál! Szakszerű zárszerviz ajtónyitás esetén is - ezt se feledje!

Zárjavítás megelőző jelleggel

Fontos hogy ne várja meg, míg a nehezen működő zárba beletörik a kulcs, és kizárja magát! A régi, kopott, nehezen működő zárak javítását illetve a zárcserét érdemes budapesti vagy vidéki zárszerelő szakembereinkkel idejében elvégeztetni, elkerülve ezzel a további kellemetlenségeket és a további költségeket. (A zárcsere biztonsági ajtóban is kivitelezhető!) A zárcsere zárjavítás zárszerelés nagy szakmai hozzáértést igényel. Zárszerelő szakembereink évente több ezer zárat javítanak, több ezer zárat cserélnek. Amennyiben a zárszerelés a zár, a biztonsági zár kopása miatt már nem javasolt, abban az esetben zárszerelő kollégáink a zárcserét is elvégzik az ügyfél kérésének és igényeinek megfelelően, mégpedig a nap 24 órájában, gyors kiszállással ötvözve a minőségi munkát. Betörés utáni helyreállítás esetében pláne helye van a hevederzár szerelés, az ajtórács felhelyezés, valamint a különféle sürgősségi lakatos munkák elvégzésének; ha zárjavítás Budapest területén kell, hívjon minket bizalommal!  • Megbízhatóság100%
  • Minőség100%
  • Tapasztalat100%

Minősített zárszerviz szolgáltatások, melyere garanciát vállalunk!

Zárbarát a Facebook-on

Megtalál minket Facebook-on is, éjjel nappal, ahol naprakészen értesülhet a legújabb hírekről, információkról.

Zárbarát facebook
20+

év


Több mint két évtizedes szakmai tapasztalatunk biztosítja, hogy bármilyen esettel is álljunk szemben (az ügyfél például kizárta magát az otthonából, vagy ellopták a kulcsait), a siker garantált lesz az ajtónyitás zárszerelés terén!
100000

ügyfél


Elégedett ügyfelek ezrei tanúsítják szolgáltatásaink (zárcsere ajtónyitás stb.) egyenletes minőségét, valamint azon magas szakmai értékeket, melyet magunkénak vallunk - természetesen megfelelő zárszerelés árak figyelembe vételével, hogy egy váratlan zárbetét csere ne jelenthessen gondot!
24

óra


A Zárbarátra mindig számíthat! A zárszervíz 0-24 órában, a hét minden napján, non-stop ügyfélszolgálattal áll az ügyfelek rendelkezésére úgy, hogy ügyfeleink részéről kiszállási díjat nem kell fizetni! Hívjon bizalommal minket, ha zárnyitás zárszerviz kéne otthonában, és mi egy órán belül ott termünk!
17

megye


Budapesten (Budapest XIII, Budapest III, Budapest VII stb.) és már 17 megyében vagyunk elérhetőek! Non stop zárszervíz Budapest mellett szinte minden nagyváros környékén, ahol a zárszerviz zárcsere azonnal kell!

Kapcsolat