Zárjavítás kedvező áron

Zárjavítás szolgálatunk rendkívül kedvező áron dolgozik. Ennek egyik oka, hogy a zárjavítás során saját autóinkkal dolgozunk, melyek minden zárral és lakatos munkával (ajtónyitás, zárnyitás, zár javítás stb.) kapcsolatosan felszereltek. Zárjavításkor ezért nem szükséges több kiszállás, mely növelné a költségeket; a zárszervíz árak így alacsonyan tarthatóak. Az esetleges zárcsere Budapest városában (vagy akár már magyar nagyvárosban) így nem jelenthet gondot. Zárjavítás során a felhasznált alakatrészeket rendkívül kedvező áron tudjuk biztosítani.

Zárjavítás megelőző jelleggel

Ne várja meg, míg a nehezen működő zárba beletörik a kulcs, és kizárja magát! A régi, kopott, nehezen működő zárak javítását illetve a zárcserét érdemes zárszerelő szakembereinkkel idejében elvégeztetni, elkerülve ezzel a további kellemetlenségeket és a további költségeket. (A zárcsere biztonsági ajtóban is kivitelezhető!) A zárszerelés nagy szakmai hozzáértést igényel. Zárszerelő szakembereink évente több ezer zárat javítanak, több ezer zárat cserélnek. Amennyiben a zárszerelés a zár kopása miatt már nem javasolt, abban az esetben zárszerelő kollégáink a zárcserét is elvégzik az ügyfél kérésének és igényeinek megfelelően.  • Megbízhatóság100%
  • Minőség100%
  • Tapasztalat100%

Minősített zárszerviz szolgáltatások!

Zárbarát a facebook-on

Megtalál minket facebook-on is, ahol naprakészen értesülhet a legújabb hírekről, információkról.

Zárbarát facebook
20+

év


Több mint két évtizedes szakmai tapasztalatunk biztosítja, hogy bármilyen esettel is álljunk szemben, a siker garantált!
100000

ügyfél


Elégedett ügyfelek ezrei tanúsítják szolgáltatásaink egyenletes minőségét és a magas szakmai értékeket - megfelelő zárszerelés árak figyelembe vételével!
24

óra


A Zárbarátra mindig számíthat! A zárszervíz 0-24 órában, a hét minden napján, non-stop ügyfélszolgálattal áll az ügyfelek rendelkezésére.
17

megye


Budapesten és már 17 megyében vagyunk elérhetőek! Non stop zárszervíz Budapest mellett szinte minden nagyváros környékén!

Kapcsolat