Zárjavítás kedvező áron

Zárjavítás szolgálatunk rendkívül kedvező áron dolgozik. Ennek egyik oka, hogy a zárjavítás során saját autóinkból dolgozunk, melyek minden zárral és lakatos munkával kapcsolatosan felszereltek. Zárjavításkor ezért nem szükséges több kiszállás, mely növelné a költségeket. Zárjavítás során a felhasznált alakatrészeket rendkívül kedvező áron tudjuk biztosítani.

Zárjavítás megelőző jelleggel

Ne várja meg, míg a nehezen működő zárba beletörik a kulcs, és kizárja magát! A régi, kopott, nehezen működő zárak javítását illetve a zárcserét érdemes zárszerelő szakembereinkkel idejében elvégeztetni, elkerülve ezzel a további kellemetlenségeket és a további költségeket. A zárszerelés nagy szakmai hozzáértést igényel. Zárszerelő szakembereink évente több ezer zárat javítanak, több ezer zárat cserélnek. Amennyiben a zárszerelés a zár kopása miatt már nem javasolt, abban az esetben zárszerelő kollégáink a zárcserét is elvégzik az ügyfél kérésének és igényeinek megfelelően.  • Megbízhatóság100%
  • Minőség100%
  • Tapasztalat100%

Minősített zárszerviz-szolgáltatások!

Zárbarát a facebook-on

Megtalál minket facebook-on is, ahol naprakészen értesülhet a legújabb hírekről, információkról.

Zárbarát facebook
20+

év


Több mint két évtizedes szakmai tapasztalatunk biztosítja, hogy bármilyen esettel is álljunk szemben, a siker garantált!
100000

ügyfél


Elégedett ügyfelek ezrei tanúsítják szolgáltatásaink egyenletes minőségét és a magas szakmai értékeket.
24

óra


A Zárbarátra mindig számíthat! A hét minden napján, 0-24 órában, non-stop ügyfélszolgálattal állunk ügyfeleink rendelkezésére.
17

megye


Budapesten és már 17 megyében vagyunk non-stop elérhetőek!

Kapcsolat