Postaláda zárcsere lenne aktuális?

ajtó javítás

Sokféle postaláda, levélszekrény létezik: álló, fekvő, újságtartós, beépíthető vagy anyagát és megjelenését tekintve acél, rozsdamentes, fekete, fehér, színes. De egy közös mindegyikben, ha az élet azt hozza, akkor a postaláda zárcsere elvégzendő feladattá válik!

 

 

Postaláda zárcsere – Mikor szükséges zárat cserélni és milyen zár a jó választás?

 

 

Költözés:
Sokan naivan azt gondolják, mikor másik ingatlanba költöznek, ez a dolog elhanyagolható. Épp úgy, ahogyan az ajtók zárját is ki szokták ilyenkor cseréltetni, a postaládánál is végre kell hajtani ugyanezt, hiszen milyen célt is szolgál?

 

 

Azon túl, hogy a postásnak ne a földre vagy az ajtótokba „szúrva” kelljen tennie a leveleket, és a szél ne fújja szét őket, a levélszekrények legfőbb funkciója a védelem, de nem csak az időjárástól. Nyilván nem attól kell tartanunk, hogy valaki ismeretlen befizeti a számlákat helyettünk, hanem szimplán senki sem szeretné, ha a szomszéd vagy bárki illetéktelen a leveleit olvasgatná. Ezért is van zár a postaládák jelentős hányadán.

 

 

Elavult zár:
A másik eset, mikor érdemes lecserélni a zárat, ha az nem működik megfelelően, amikor nehézkes a nyitás és zárás. Olykor a zárszerelés is egy opció lehet annak érdekében, hogy újra jól működjön, máskor pedig elengedhetetlen a csere.

 

 

Elveszett kulcsok:
Beletört kulcs esetén
 igény szerint helyre tudjuk állítani a régi állapotokat, ugyanakkor, ha elvesztek a kulcsok, akkor azt szoktuk javasolni az ügyfélnek, mindenképp cseréljük a zárat. Ez most mindössze csupán három tipikus eset, amikor a postaláda zárcsere elvégzését nem halogathatjuk.

 

 

 

Postaláda zár típusok

 

 

Ha az ajtózár szerelés szükségszerű, akkor általában a bejárati ajtóról van szó és a vele kapcsolatos szerviz feladatokat biztosan nem szoktuk soká halogatni. Így a postaládazár szerelés szintén fontos feladat kell legyen, már csak a benne található privát tartalom miatt is. Ha rossz a zárszerkezet, a belül elérhető leveleink is hozzáférhetővé válnak az illetéktelenek számára. Ahogyan minden zár, ami a postaládát illeti, szükségessé válhat a zárcsere. Minden esetben válasszunk olyan zárat és kulcsot, ami már nagyobb biztonságot tud adni, mint elődje. Persze túlságosan sok választási lehetőség nincs, de a zárbetét csere után majd jobb esélyeink lehetnek azzal kapcsolatban, miszerint a leveleinkhez rajtunk kívül nem férhet  senki.

 

postaláda zárcsere

Az ajtózárak terén rengeteg választási lehetőség adott, nem csak a márkák között, hanem a típusokat illetően. Ezzel szemben a postaláda zárcsere során az ember szembesülhet azzal, hogy két opció létezik:

 

 

  • tollas kulcsos zár
  • 90 fokban fordítható zárnyelv

 

 

Az előbbit mindenki felismeri első ránézésre, a második ismertetőjegye pedig leginkább a mérete, mivel egy átlagos kulcsnál kisebb méretekkel rendelkezik a postaláda kulcs. Bár a hagyományos tollas kulcs ma is népszerű etéren, jó választás lehet egy újabb, modernebb zárra cserélni a régit, hogy biztosan ne kössenek ki mások kezében a levelek. Kiindulva abból, miként mennyire egyszerű a megjelenésük, arra következtethetünk belőle: a feltörésük sem lehet túl bonyolult. Hallani olyanról, hogy a bankok az új bankkártyát fogják és kikézbesíttetik a postással, aki meg minden nélkül csak szimplán bedobja a borítékban a kártyát. Ez nem csak felelőtlenség, de magunknak is gondolnunk kellene arra, hogy megvédjük a privát szféránkat, ehhez pedig a levélszekrény zárcsere az első lépés!

 

 

 

Postaláda zárcsere szolgáltatásunk:

 

 

A Zárbarát bármilyen típusú postaláda zárcsere esetében áll rendelkezésre! Kellő gyakorlatot szedtünk fel az elmúlt 20 év alatt, ezért pontosan tudjuk, mikor kikerülhetetlen tényleg kicserélni a zárat. Tapasztalataink mutatják, hogy még az új építésű ingatlanok esetén is szükség van erre, ha vállalkozótól vettük át kulcsrakészen a házat vagy lakást. Ugyanez vonatkozik a postaládákra is, hisz sosem lehetünk biztosak benne: másnak nincs kulcsa hozzá. Szolgáltatásaink során biztosítjuk az azonnali kiszállást, még akkor is, ha SOS zárcsere kellene, akár éjszaka van, akár nappal! Hétvégén is számíthat ránk, non-stop postaláda zárszerviz szolgáltatásainkat egyaránt kedvező feltételekkel érheti el! Ne aggódjon, rövid idő alatt végzünk a zárszerelés munkálatokkal, ráadásul Budapest területén mindenhol, illetve vidéken is számos településen, megyeszékhelyen vagyunk jelen.

Egyéb szolgáltatásaink:

Hiányzik egy csavar a zárból? Akadozik a kilincs? Mul T Lock zárbetétet szeretne cseréltetni? Itt megtalálta számításait! Akár kínai HiSec ajtó zárak kapcsán egyaránt segítséget tudunk nyújtani, ezzel együtt több megoldásra specializálódtunk, tehát mindegy, hogy milyen jellegű zárszerelésről van szó: postaládák, levélszekrények, biztonsági ajtók vagy épp széfek. Csapatunk igyekszik a legjobbat nyújtani a zárcsere, zárszerelés vagy bármely zárszerviz feladat elvégzésekor!

Megbízhatóság
100%
Minőség
100%
Tapasztalat
100%
Év
0 +

Több mint két évtizedes szakmai tapasztalatunk biztosítja, hogy bármilyen esettel is álljunk szemben, a zarszereles sikere garantált lesz! Bennünk még nem csalódott egyetlen megbízó sem, aki a biztonság miatt keresett fel minket! A Zárbarát messze többet tud, mint pusztán a zárak forgalmazása; ha zárszerelő lakatos kell, Budapest egész területén és megannyi vidéki városban állunk rendelkezésre – betörés után is, amikor a meglévő zárszerkezet és kulcs már semmit nem ér! Hívjon bizalommal, amennyiben nincs meg a kulcs vagy egyáltalán nem nyitható Önnél a műanyag ajtó!

Ügyfél
0

Hogy milyen a reputációnk? Elégedett ügyfelek ezrei tanúsítják szolgáltatásaink egyenletes minőségét, és azokat a magas szakmai értékeket, melyeket cégünk magáénak vall. Ha védelem kell, forduljon hozzánk bizalommal, és mi megfelelő megoldást kínálunk Önnek – biztonsági zárak, biztonsági ajtók vagy kizáródás esetén, hogy egy esetben se kelljen kétségbeesnie!

Óra
0

A Zárbarátra mint egy megbízható partnerre mindig számíthat! Ha velünk szeretné biztonságban tudni otthonát, a hét minden napján, 0-24 órában, non-stop ügyfélszolgálattal állunk a rendelkezésére Budapest és Pest megye területén (III, XIII kerület stb.), valamint vidéken is. Hívjon minket telefonon, ha kizárta magát otthonról, vagy ha kedvező áron történő zárcsere zárszerelés kell!

Megye
0

Budapesten és vonzáskörzetében, valamint már 19 megyében vagyunk non-stop elérhetőek, ha a zárat illetően valami nincsen rendben! Nem kell tehát a fővárosban élni ahhoz, hogy a Zárbarátot meg lehessen keresni! Zárszerelés Dunaújváros esetében kellően gyorsan, profi módszerrel? Garanciális zárszervíz Kecskemét kapcsán? Netán magyar nagyvárosban kéne rátermett szakember komplett zárcsere esetén, mert ellopták a kulcsát? Informálódjon, tájékozódjon erről és minden más dologról is honlapunkon! Hasznos és érdemes minden szolgáltatásunkat áttanulmányozni.

Zárbarát

A Zárbarát csapata több, mint 20 év szakmai tapasztalattal nyújt egyedülálló szolgáltatást ügyfelei számára, megfizethető áron, legyen szó bármilyen munkáról is.

A zárszerviz Budapest mellett azonnal megtörténő gyors kiszállással áll ügyfelei rendelkezésére Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, Kaposvár városokban, illetve vonzáskörzetükben is.

Tudjuk hogy a zárszerelés zárcsere zárjavítás olykor egyáltalán nem várathat magára! Zárszerelő szakembereink garantáltan a helyszínre érkeznek igen rövid időn belül (30-60 perc). Zárszerelés, zárjavítás éjjel-nappal, hétvégén és ünnepnapokon is, a lehető leggyorsabban – ahogy kell.

Elérhetőségeink

Kérdése van? Igény szerint bármilyen kérdést megválaszolunk!

zarbarat@zarbarat.hu

Segítségre van szüksége? A Zárbarát zárszerviz Budapesten vagy akár számos vidéki városban is kapóra tud jönni!

+36 30 691 9346

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük