Guinness Rekord-a legnagyobb lakatđź”’đź”’đź”’

ajtó javítás

Guinness Rekord-a legnagyobb lakatđź”’đź”’đź”’

A legnagyobb lakatot az oroszországi Nyizsnyij Novgorodban, a Pavlovo Művészeti Főiskola hallgatói és tanárai készítették el.
A lakat 144.3 cm magas, 105 cm széles, mélysége 26 cm, súlya pedig 415.5 kg (beleértve a kulcsot is).

Zárbarát blog: https://zarbarat.hu/blog/

Megbízhatóság
100%
Minőség
100%
Tapasztalat
100%
0 +
Év

Több mint kĂ©t Ă©vtizedes szakmai tapasztalatunk biztosĂ­tja, hogy bármilyen esettel is álljunk szemben, a zarszereles sikere garantált lesz! BennĂĽnk mĂ©g nem csalĂłdott egyetlen megbĂ­zĂł sem, aki a biztonság miatt keresett fel minket! A Zárbarát messze többet tud, mint pusztán a zárak forgalmazása; ha zárszerelĹ‘ lakatos kell, Budapest egĂ©sz terĂĽletĂ©n Ă©s megannyi vidĂ©ki városban állunk rendelkezĂ©sre – betörĂ©s után is, amikor a meglĂ©vĹ‘ zárszerkezet Ă©s kulcs már semmit nem Ă©r! HĂ­vjon bizalommal, amennyiben nincs meg a kulcs vagy egyáltalán nem nyithatĂł Ă–nnĂ©l a műanyag ajtĂł!

0
Ügyfél

Hogy milyen a reputáciĂłnk? ElĂ©gedett ĂĽgyfelek ezrei tanĂşsĂ­tják szolgáltatásaink egyenletes minĹ‘sĂ©gĂ©t, Ă©s azokat a magas szakmai Ă©rtĂ©keket, melyeket cĂ©gĂĽnk magáénak vall. Ha vĂ©delem kell, forduljon hozzánk bizalommal, Ă©s mi megfelelĹ‘ megoldást kĂ­nálunk Ă–nnek – biztonsági zárak, biztonsági ajtĂłk vagy kizárĂłdás esetĂ©n, hogy egy esetben se kelljen kĂ©tsĂ©gbeesnie!

0
Ă“ra

A Zárbarátra mint egy megbízható partnerre mindig számíthat! Ha velünk szeretné biztonságban tudni otthonát, a hét minden napján, 0-24 órában, non-stop ügyfélszolgálattal állunk a rendelkezésére Budapest és Pest megye területén (III, XIII kerület stb.), valamint vidéken is. Hívjon minket telefonon, ha kizárta magát otthonról, vagy ha kedvező áron történő zárcsere zárszerelés kell!

0
Megye

Budapesten és vonzáskörzetében, valamint már 19 megyében vagyunk non-stop elérhetőek, ha a zárat illetően valami nincsen rendben! Nem kell tehát a fővárosban élni ahhoz, hogy a Zárbarátot meg lehessen keresni! Zárszerelés Dunaújváros esetében kellően gyorsan, profi módszerrel? Garanciális zárszervíz Kecskemét kapcsán? Netán magyar nagyvárosban kéne rátermett szakember komplett zárcsere esetén, mert ellopták a kulcsát? Informálódjon, tájékozódjon erről és minden más dologról is honlapunkon! Hasznos és érdemes minden szolgáltatásunkat áttanulmányozni.

Zárbarát

A Zárbarát csapata több, mint 20 év szakmai tapasztalattal nyújt egyedülálló szolgáltatást ügyfelei számára, megfizethető áron, legyen szó bármilyen munkáról is.

A zárszerviz Budapest mellett azonnal megtörténő gyors kiszállással áll ügyfelei rendelkezésére Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, Kaposvár városokban, illetve vonzáskörzetükben is.

Tudjuk hogy a zárszerelĂ©s zárcsere zárjavĂ­tás olykor egyáltalán nem várathat magára! ZárszerelĹ‘ szakembereink garantáltan a helyszĂ­nre Ă©rkeznek igen rövid idĹ‘n belĂĽl (30-60 perc). ZárszerelĂ©s, zárjavĂ­tás Ă©jjel-nappal, hĂ©tvĂ©gĂ©n Ă©s ĂĽnnepnapokon is, a lehetĹ‘ leggyorsabban – ahogy kell.

Elérhetőségeink

Kérdése van? Igény szerint bármilyen kérdést megválaszolunk!

zarbarat@zarbarat.hu

Segítségre van szüksége? A Zárbarát zárszerviz Budapesten vagy akár számos vidéki városban is kapóra tud jönni!

+36 30 381 3800

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük