A kulcsok-ceremóniája

ajtó javítás

A kulcsok-ceremóniája (Ceremony of the Keys) a londoni Tower (Tower of London) bezárásának ünnepélyes ceremóniája, amit 1340 óta minden egyes nap megtartanak.

Este, pontosan 9:53-kor a Yeoman Warder-ek vezetője kilép a Byward Tower-ből hosszú, piros kabátjában és tudorkori kalapjában. Egyik kezében gyertyás lámpással, másikban a Tower kulcsaival végigvonul a Water Lane-en a Traitor’s Gate-hez (Árulók kapuja), ahol találkozik a Tower testőreiből álló katonai egységgel. A Warder egyiküknek átadja a lámpást, majd sorra bezárják a Tower külső kapuit. Útjuk során minden őrszem tiszteleg a királynő kulcsai előtt.

Eközben, a Water Lane-nél a csapatot megállítja egy őrszem, és az alábbi párbeszédre kerül sor:

-Halt! Who comes there? (Állj! Ki jár itt?)
-The keys. (A kulcsok.)
– Whose keys?(Kinek a kulcsai?)
-Queen Elizabeth’s keys. (Erzsébet királyné kulcsai)
-Pass Queen Elizabeth’s Keys. All’s well. (Mehet. Minden rendben.)

Ezt követően a csapat folytatja útját a Bloody Tower boltíve alatt, majd megáll a Broadwalk Steps aljánál, ahol a testőrség felsorakozott.
A Yeoman Warder-ek vezetője leveszi kalapját és magasba emelve azt így köszön el:

-God preserve Queen Elizabeth. (Isten óvja Erzsébet királynőt!)
-Őrség: Amen!
Ezután a kulcsokat – pontban 10 órakor – a Queen’s House-ban helyezik biztonságba, mialatt a takarodó kürtjele elhangzik.

Megbízhatóság
100%
Minőség
100%
Tapasztalat
100%
0 +
Év

Több mint két évtizedes szakmai tapasztalatunk biztosítja, hogy bármilyen esettel is álljunk szemben, a zarszereles sikere garantált lesz! Bennünk még nem csalódott egyetlen megbízó sem, aki a biztonság miatt keresett fel minket! A Zárbarát messze többet tud, mint pusztán a zárak forgalmazása; ha zárszerelő lakatos kell, Budapest egész területén és megannyi vidéki városban állunk rendelkezésre – betörés után is, amikor a meglévő zárszerkezet és kulcs már semmit nem ér! Hívjon bizalommal, amennyiben nincs meg a kulcs vagy egyáltalán nem nyitható Önnél a műanyag ajtó!

0
Ügyfél

Hogy milyen a reputációnk? Elégedett ügyfelek ezrei tanúsítják szolgáltatásaink egyenletes minőségét, és azokat a magas szakmai értékeket, melyeket cégünk magáénak vall. Ha védelem kell, forduljon hozzánk bizalommal, és mi megfelelő megoldást kínálunk Önnek – biztonsági zárak, biztonsági ajtók vagy kizáródás esetén, hogy egy esetben se kelljen kétségbeesnie!

0
Óra

A Zárbarátra mint egy megbízható partnerre mindig számíthat! Ha velünk szeretné biztonságban tudni otthonát, a hét minden napján, 0-24 órában, non-stop ügyfélszolgálattal állunk a rendelkezésére Budapest és Pest megye területén (III, XIII kerület stb.), valamint vidéken is. Hívjon minket telefonon, ha kizárta magát otthonról, vagy ha kedvező áron történő zárcsere zárszerelés kell!

0
Megye

Budapesten és vonzáskörzetében, valamint már 19 megyében vagyunk non-stop elérhetőek, ha a zárat illetően valami nincsen rendben! Nem kell tehát a fővárosban élni ahhoz, hogy a Zárbarátot meg lehessen keresni! Zárszerelés Dunaújváros esetében kellően gyorsan, profi módszerrel? Garanciális zárszervíz Kecskemét kapcsán? Netán magyar nagyvárosban kéne rátermett szakember komplett zárcsere esetén, mert ellopták a kulcsát? Informálódjon, tájékozódjon erről és minden más dologról is honlapunkon! Hasznos és érdemes minden szolgáltatásunkat áttanulmányozni.

Zárbarát

A Zárbarát csapata több, mint 20 év szakmai tapasztalattal nyújt egyedülálló szolgáltatást ügyfelei számára, megfizethető áron, legyen szó bármilyen munkáról is.

A zárszerviz Budapest mellett azonnal megtörténő gyors kiszállással áll ügyfelei rendelkezésére Budapest, Debrecen, Miskolc, Székesfehérvár, Szeged, Békéscsaba, Siófok, Veszprém, Győr, Sopron, Szombathely, Nagykanizsa, Pécs, Zalaegerszeg, Kaposvár városokban, illetve vonzáskörzetükben is.

Tudjuk hogy a zárszerelés zárcsere zárjavítás olykor egyáltalán nem várathat magára! Zárszerelő szakembereink garantáltan a helyszínre érkeznek igen rövid időn belül (30-60 perc). Zárszerelés, zárjavítás éjjel-nappal, hétvégén és ünnepnapokon is, a lehető leggyorsabban – ahogy kell.

Elérhetőségeink

Kérdése van? Igény szerint bármilyen kérdést megválaszolunk!

zarbarat@zarbarat.hu

Segítségre van szüksége? A Zárbarát zárszerviz Budapesten vagy akár számos vidéki városban is kapóra tud jönni!

+36 30 381 3800

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük