Autólopás elleni védekezés
2017-04-05
Sürgősségi ajtónyitás? Ma már nem akadály!
2017-05-18

Az otthonunk falain belüli szféra védelme, biztonsága nemcsak az ott megtalálható értéktárgyak védelme miatt fontos, hanem azért is, mert senki nem szeretné, hogy illetéktelenek lépjenek arra a helyre, ahol mindennapjainkat éljük. Nem véletlen, hogy egy betörés után sokan már nem érzik biztonságosnak otthonukat.

Legtöbbet saját magunk tehetünk a lakás és a ház betörésbiztossá tétele érdekében, ami azonban soha nem azt jelenti, hogy saját kézzel kellene elvégeznünk az ezzel kapcsolatos teendőket. Ha biztonságtechnikáról és zárakról van szó, akkor a szakértelem kiemelt jelentőséggel bír. Nem mindegy, milyen zárat és ajtót választunk, mint ahogyan azok beszerelése is különösen fontos. Ha magunk próbálkozunk a zárszereléssel, az általában meglátszik a végeredményen, és ezzel már alapvetően rést ütöttünk a védelmi vonalakon.

Sajnos tény, hogy a közbiztonság napjainkban nem a legjobb, és nyáron különösen sok betörésről hallani. Mielőtt azt hinné, hogy Önnel biztosan nem fordulhat elő ilyesmi, érdemes átgondolnia, mi történne, ha valóban felforgatva találná otthonát. Fontos, hogy a biztonsági ajtó is megfelelő minőségű zárral legyen felszerelve, de a kamerarendszer kialakítása is sokat segíthet a megelőzésben. Minden esetben válasszon profikat a szükséges feladatok elvégzésére, hiszen így nagyobb biztonsággal érezheti úgy, valóban mindent megtett otthona és családja védelmének érdekében. Ne feledje, akkor a legnagyobb a betörés kockázata, amikor nem tartózkodik otthon. Nyaralás előtt mindenképpen gondoskodjon a megfelelő védelemről!

 

Üdvözlettel: a Zárbarát csapata

Kapcsolat